עבור לתוכן

לא יכול לבטל התקנה של symantec antivirus

Featured Replies

פורסם

שלומלום.

הותקן לי בעבר על המחשב ע"י החברה ממנה קניתי אותו - symantec antivirus. (אין עליו שום פרוט פרט לכך, זה לא נורטון, משהו אחר. פרימיטיבי יותר). בימים אלו הורדתי למחשבי אנטיוירוס טוב יותר אשר יגן על מחשבי ביתר נאמנות (אני מקווה). רצוני היה להחליף בין השניים. מטלה פשוטה כך חשבתי. התקנתי את החדש והתפניתי לחיסולו של הזקן. מסתבר שהוא לא חושב ממש כמוני, די טוב לו במחשב שלי. לא הצלחתי להוריד אותו בשום אופן, איומים לא עובדים... ניסיתי דרך ההוספה/הסרה של תוכנות הרגיל של ווינדוס, הוא תמיד מנסה בעקבות כך לתקן את ההתקנה שלו ומחפש בשלב מסויים את חבילת ההתקנה (msi.*) אותה הוא לאמצליח למצוא משום שהיא פשוט לא מתקיימת על מחשבי, שם הוא מחליט שהוא נשאר ונגמר המשא ומתן. ניסיתי להיות יותר אגרסיבי, מחקתי קבצי רג'יסטרי שמתקשרים אליו וניסיתי למחוק לאחר מכן את הספריה עצמה. הוא עלה עליי. אי אפשר למחוק את הספריה המעפנה !. עכשיו הוא ממרר את חיי, כל פעם שאני מקיש על הלחצן הימני בעכבר הוא פוצח בניסיון לתקן את ההתקנה ולחפש את חבילת ההתקנה האבודה, הוא מתעלל בי !. אני על סף לשלוף את ההרד דיסק ולהוציא אותו פיזית עם סיכה !. יש למישהו עצות איך להיפטר מהנגע הזה ?.

נ.ב.

ניסיתי לחפש בקאזאה את ההתקנה ולנסות פשוט להתקין מחדש אולם לחיפוש "symantec antivirus" אני מקבל רק קבצים של נורטון אנטיוירוס.

תודה מראש על עזרתכם.

פורסם

ניסת אולי למחוק במצב בטוח?

פורסם
  • מחבר

לא. מה ההבדל הגדול ?

שווה ניסיון....

פורסם

ניתן למצוא הוראות הסרה מפורטות להסרה ידנית באתר החברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים