עבור לתוכן

אוקיי עכשיו שאלה אחרת..

Featured Replies

פורסם

עריכה:

טוב עכשיו שאלה אחרת..

מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא:

"X800 Pro בתושבת PCI-X

הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי "

כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין

המחיר: 1500 שקל

מה דעתכם? לקחת?

ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי?

תודה רבה!

נ.ב.

הכרטיס יד שניה כמובן

------------------------------------------------------

מפרט המחשב שלי:

פנטיום 4 2.53GHz

512mb RAM

לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרטיס מסך שיש לי כרגע (Geforce 4 TI 4800 SE)

לפי דעתי הכרטיס מאוד חזק, אבל 90% מהמשחקים החדשים הוא לא מצליח להריץ על הגדרות הגרפיקה הכי גבוהות(בלי תקיעות לפחות)

ואפילו נתקעתי בבעיה עם המשחק Battlefield 2 שלא עולה לי בכלל, לפי מה שהבנתי בגלל שהכרטיס מסך שלי לא תומך בפיקסל שיידר או משו כזה.. והבנתי שזה כנראה מה שהולך לקרות לי גם עם שאר המשחקים שהולכים לצאת בזמן הלא רחוק..

בגלל זה אני מתכוון להחליף אותו, וכרגע התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני בטוח שאני יוכל לסדר במחיר הזה כרטיס מסך טוב++

יש לכם המלצות לכרטיסים במחיר הזה?

ויש סיכוי שאני אצטרך להחליף לוח אם בשביל כרטיס חדש? כי אם כן זה נראה לי לא כל כך שווה את הכסף כרגע..

תודה!

פורסם
  • מחבר

אהה.. ועוד שאלה ששכחתי..

GIL FORSA AGP FX6800 128MB RETAIL ב-1518 ש"ח

איך הוא? יריץ לי משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה?

ושווה לי כיום לקנות בכלל כרטיס עם 128 מגה?

פורסם

תקנה את 6800/6600 לAGP הוא יהיה אחלה למחשב שלך גם מבחינת עלות וגם מבחינת תועלת.

פורסם

ה-6800 מצויין לתקציב הזה, לך עליו

פורסם

לדעתי תבדוק לגבי החברה, היא לא מוכרת ממש.

פורסם

מפרט המחשב שלי:

פנטיום 4 2.53GHz

512mb RAM

לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרטיס מסך שיש לי כרגע (Geforce 4 TI 4800 SE)

לפי דעתי הכרטיס מאוד חזק, אבל 90% מהמשחקים החדשים הוא לא מצליח להריץ על הגדרות הגרפיקה הכי גבוהות(בלי תקיעות לפחות)

ואפילו נתקעתי בבעיה עם המשחק Battlefield 2 שלא עולה לי בכלל, לפי מה שהבנתי בגלל שהכרטיס מסך שלי לא תומך בפיקסל שיידר או משו כזה.. והבנתי שזה כנראה מה שהולך לקרות לי גם עם שאר המשחקים שהולכים לצאת בזמן הלא רחוק..

בגלל זה אני מתכוון להחליף אותו, וכרגע התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני בטוח שאני יוכל לסדר במחיר הזה כרטיס מסך טוב++

יש לכם המלצות לכרטיסים במחיר הזה?

ויש סיכוי שאני אצטרך להחליף לוח אם בשביל כרטיס חדש? כי אם כן זה נראה לי לא כל כך שווה את הכסף כרגע..

תודה!

אם אתה רוצה לדעת מה המפרט המדויק

תוריד תוכנה שניקראת CPUZ

ממליץ מאוד :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל הכרטיס מסך הזה לא שווה את הכסף שהוא עולה וגם החברה הזאת ג'נרית ביותר שהוא בטח יתפרק לך אחרי שבוע או משהו כזה...

עצה שלי תיקנה 6600GT ותשים עליו AC SILENCER הוא נותן בלי אוברקלוק ביצועים יותר טובים מה 6800 בחלק מהמשחקים ועם אוברקלוק הוא לא רואה אותו.

פורסם

קודם כל הכרטיס מסך הזה לא שווה את הכסף שהוא עולה וגם החברה הזאת ג'נרית ביותר שהוא בטח יתפרק לך אחרי שבוע או משהו כזה...

עצה שלי תיקנה 6600GT ותשים עליו AC SILENCER הוא נותן בלי אוברקלוק ביצועים יותר טובים מה 6800 בחלק מהמשחקים ועם אוברקלוק הוא לא רואה אותו.

את העצות הלא כל כך חכמות שלך תשמור לעצמך. בגלל שאתה מרוצה מה6600 ג'י טי שלך אתה לא צריך לדפוק אחרים.

ה6800 לוקח את ה6600 ג'י טי בעיניים עצומות. ועם פתיחת צינורות ואוברקלוק קטן הוא הופך לכרטיס המשתלם ביותר שתמצא היום.

פורסם

את העצות הלא כל כך חכמות שלך תשמור לעצמך. בגלל שאתה מרוצה מה6600 ג'י טי שלך אתה לא צריך לדפוק אחרים.

ה6800 לוקח את ה6600 ג'י טי בעיניים עצומות. ועם פתיחת צינורות ואוברקלוק קטן הוא הופך לכרטיס המשתלם ביותר שתמצא היום.

לא סתם קוראים לזה 6600 ולדגם הטוב יותר 6800.

לאחר שימוש בארטיק קולינג 6800 יהיה מעולה , למרות שאם אתה קונה מחברה נורמאלית אין צורך לקירור אחר.

פורסם

טוב לא משנה טעיתי רק עם פתיחת צינורות אבל ה6800 ולא בטוח שהם יפתחו אז לשיקולך אני הייתי חוסך עוד קצת כסף כדי לקחת 6800 של חברה מוכרת ולא של החברה המעפנה הזאת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חח תודה על העצות אבל אני ממש לא יודע לעשות אוברקלוקינג ואני ממש ממש לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג.

אז לפי מה שהבנתי, לקחת את הדגם שכתבתי פה ב-1518 ש"ח?

או שאתם מדברים על דגם אחר של ה-6800?

תודה!

פורסם

AmitY  ברוך הבא לפורום :)

תקרא בבקשה את חוקי הפורום, ותמנע מדאבל פוסט.

אם ברצונך להוסיף/לשנות מידע תשתמש בכפתור modify.gif

פורסם

חח תודה על העצות אבל אני ממש לא יודע לעשות אוברקלוקינג ואני ממש ממש לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג.

אז לפי מה שהבנתי, לקחת את הדגם שכתבתי פה ב-1518 ש"ח?

או שאתם מדברים על דגם אחר של ה-6800?

תודה!

תלוי מה התקציב שלך.

פורסם

AmitY  ברוך הבא לפורום :)

תקרא בבקשה את חוקי הפורום, ותמנע מדאבל פוסט.

אם ברצונך להוסיף/לשנות מידע תשתמש בכפתור modify.gif

לא תהיה עוד אזהרה,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים