עבור לתוכן

nForce 2 vs KT400 מי לדעתכם יבצע טוב יותר? (עידכון 06.09)

מי לדעתכם יבצע טוב יותר? 152 הצבעות

1. 1. מי לדעתכם יבצע טוב יותר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Rama Rama Ding Ding Shit happens

אם חברה לא מסוגלת ללמוד מהטעויות שלה במשך 3 שנים אז מגיע לה להימחות מפני הכדור.

כל פעם הסיפורים עם הצ'יפסטים ה"מעולים" שלה חוזר על עצמו, Hype ענק וצ'יפ גרוע,ואחרי חודש חודשיים בשקט גמור צ'יפסט חדש שמפצה על הטעויות של קודמו.

ב333 לא הייתה על זה ידיעה אחת שיצא ה333CE ואפילו במפרטים של הלוחות באתרי הבית שלהם לא מצוינת העובדה הזאת.

• תגובות 36
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הNF2 לא יוצא?

כבר עבר הרבה זמן, ולא ראיתי שום השוואה..

פורסם

או קיי,

ללוח החדש של אסוס אין את ה1\6 כמו שנראה מהביקורת בANANDTECH (לפי תמונת מסך שפורסמה שם), בלוחות הKT4000 של אביט ישנו ה1\6..נראה שווה קנייה בכל זאת (במידה והם לא מיוצרים ע"י ECS).

פורסם

או קיי,

ללוח החדש של אסוס אין את ה1\6 כמו שנראה מהביקורת בANANDTECH (לפי תמונת מסך שפורסמה שם), בלוחות הKT4000 של אביט ישנו ה1\6..נראה שווה קנייה בכל זאת (במידה והם לא מיוצרים ע"י ECS).

אני בטוח שיצא משהו הרבה יותר איכותי מEPOX...

פורסם

אמור לצאת, לוח זהה ל8K5A3+ רק עם הKT400..צריך לראות אותם ראש בראש, מוקדם להגיד מי איכותי יותר ומי פחות.

Off-Topic, אהבתי יותר את שם התצוגה הקודם שלך ;D

פורסם

אמור לצאת, לוח זהה ל8K5A3+ רק עם הKT400..צריך לראות אותם ראש בראש, מוקדם להגיד מי איכותי יותר ומי פחות.

Off-Topic, אהבתי יותר את שם התצוגה הקודם שלך ;D

אני משאר שהEPOX יהיה יותר טוב מבחינת איכות בנייה, לאביט יש אחוז RMA די גבוה.

Off-Topic, :-\. אני יודע, כשאני מסתכל עליו עכשיו אני מרגיש קצת קרח, אבל בקרוב גם את זה לא יראו כאן הרבה.

פורסם

1. אממ..לא גבוה כל כך, פשוט בגלל שרוב קהל הפורומים בחו"ל קונה אביט מן הסתם יש פירסום גדול יותר של החזרות שלהם..דווקא בהחזרות הם לא בעייתיים במיוחד- הבעיה לרוב היא המשלוחים..אבל לקונים בארץ אין ממה לדאוג כי זה נעשה דרך היבואן (אפשר גם ישירות עם החברה, אבל אין סיבה).

2. וואלה? חבל :P, לפחות תחזיר את הקודם, שנספיק לראות עוד קצת.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים