עבור לתוכן

איזה תכונה עדיפה בנגן לחיילים?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות נגן לאח שלי שמתגייס עוד שבועיים..

אני יודע ששאלו את זה 23325829560 פעמים (רק השבוע..) וראיתי שסגרו את הת'רד הקודם

אבל באמת שחשוב לי לדעת לחיילים - הפעם זה יותר ספציפי..

לחייל, מה עדיף ה-H10 של איריבר עם כל התכונות הנוספות שלו ובטריה של 10 שעות או האיפוד שאין לו כמעט כלום אבל בטריה ל-18 שעות??

פורסם

תלוי מה הוא הולך לעשות ספציפית.

לטירונות בכול מקרה לא הייתי לוקח נגן,

גם ככה לא יהיה לו ממש זמן לשמוע בו...

אם הוא הולך להיות קרבי אז הייתי הולך על כמה שיותר שעות(בכול זאת, לא תמיד יוצא להטעין וכו')

(אגב, בתחום הזה לנגני הסידי אין תחרות... אני אישית משתמש בנגן של פנסוניק שמחזיק בסביבות ה-40 שעות על שתי סוללות AA)

אם הוא הולך להיות ג'ובניק אז זאת לא בעיה, והייתי הולך על הנגן הטוב יותר מבחינת פיצ'רים.

פורסם

ויש לך לדוגמה את הH340 שמגיע איתו מטען סוללות חיצוני ואז לא צריך מקור חשמל לטעון...

פורסם
  • מחבר

אני הולך להיות קרבי... :xyxthumbs:

ולגבי ה-H320 אם יש לך להוסיף לי עוד 500 שח בערך זה יהיה מעניין.. כי אחרת זה לא ממש בתקציב

פורסם

אז קח מיני, הכי משמש אותך אם אין לך הרבה איפה להטעין...

יש לו 18 שעות בטריה ולשאר יש 12...

רק תקנה ממקו עם אחריות טובה כי שמעתי הרבה אנשים שקנו והיו להם בעיות...

פורסם

אני ממליץ בכלל על נגן פלאש.. קרבי וכו..

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש למדס"ים...

זה יותר לאוטובוסים וככה בין לבין..

פורסם

לחיילים ומטיילים שנמצאים הרבה בשטח חשובות 2 התכונות הבאות:

1. נגן מבוסס פלאש - הוא קטן יותר, קל יותר והרבה יותר עמיד לזעזועים מאשר נגן מבוסס HD

2. זמן סוללה - יש היום נגנים עם 25, 40 ואפילו 50 שעות סוללה

דוגמא טובה היא iauduio G3 עם 50 שעות סוללה וזיכרון עד 2GB

http://eng.iaudio.com/

פורסם

הוא אמר שהוא צריך את זה לאטובוסים בין לבין... זה לא מחייב נגן פלאש... עדיף הארד דיסק...

פורסם

תדירות החזרה הביתה גם חשובה...

אם הוא בבית כל כמה ימים אז אפשר להסתפק בנגן פלאש, אבל אם לשבועיים ומעלה - אז כדאי נגן מבוסס הארד דיסק - שיהיה לו את כל אוסף ה-MP3 שלו ביד.

פורסם
  • מחבר

השאלה זה לא פלאש או הרד-דרייב.. אני קונה את הנגן בעל הנפח הגדול יותר (יותר זמן רחוק מהבית צריך יותר שירים..) :smile1:

השאלה אילו תכונות של נגן כזה עדיפות, התכונות המדהימות שיש ל-H10 של IRIVER אבל בטריה של 12 שעות בלבד, או הפשטות (אפילו ה-"אובר" פשטות) של ה-IPOD מיני לצד 18 שעות הבטריה שלו...

תשובה חד משמעית יש? ???

פורסם

שייקח את האייפוד מיני.

עדיף עוד 6 שעות גורליות של מוזיקה על רדיו, תמונות ועוד כל מיני פיצ'רים מיותרים לדעתי.

פורסם

שמע, גם 12 שעות זה לא מעט.

השאלה היא מה הנגישות שלך למטען... אם אתה יכול להטעין את המכשיר בסוף כל יום, אפשר להסתפק גם ב-12 שעות, ואפילו רק ב-8.

פורסם
  • מחבר

אני דיי שאח שלי בכלל לא משתמש בתכונות האלה.. היה לו מכשיר שהיה בו הכל כולל מקודד מהרדיו והקלטות והכל והוא לא השתמש בזה פעם אחת...

אז בשביל לשמוע מוזיקה נתו האיפוד יעשה את העבודה טוב יותר??

פורסם

מבחינת בטריה כן מבחינת איכות האייריבר לוקח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים