פורסם 2005 ביולי 120 שנים תשחק ב Power On/Off עם הכפתור במארז שלך, עד שייצא עשן, או שהמעבד יחליט שהוא אורז ת'מזוודות, יזדנב החוצה באלגנטיות, ישלח פין ויעקוץ אותך.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחשב יכול לההרס מזה? אני זוכר שפעם לחצתי על רצף מקשים כלשהו שפירמט מסחרית את ההארדדיסק, היו צריכים לשלוח אותו למפעל כדי לפרמט אותו למשהו נורמלי חזרה
פורסם 2005 ביולי 120 שנים צודק, לא בסדר, הבן אדם חזר בבקשת תחינה על ארבע ואנחנו מספימים כאילו אין מחר (אפילו שהמדול בכלכלה יוצא מנקודת הנחה שאין מחר-עוד יומיים מבחן בכלכלה... כמה מוזר)
פורסם 2005 ביולי 120 שנים שחק ב WOW כי זה WOW כעילו. :bash: סתם , תוריד את המשחק day of deafet משחק מעולה, דרך הסטים.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים יש לי כבר CS:S והוא לא מספק אותי להרבה זמן (אפשר מקסימום לשחק בו שעה- שעה וחצי רצוף).לכן בגלל שזה החופש הגדול עכשיו ואני יכול לבזבז את כל הזמן שלי על מה שאני רוצה אני קונה את WoW.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים תשחק ב Power On/Off עם הכפתור במארז שלך, עד שייצא עשן, או שהמעבד יחליט שהוא אורז ת'מזוודות, יזדנב החוצה באלגנטיות, ישלח פין ויעקוץ אותך. אני רואה יש בדרנים בפורום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.