עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים :)

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

*בקשר לשאלה שלך, ב1500 אתה יכול להביא את ה6800NU...

כרטיס מצויין, ואתה יכול אפילו לנסות לעשות לו סופטמוד ולפתוח תצינורות.

אתה יכול למצוא חנויות ואף להשוואות מחירים כאן :)

פורסם
  • מחבר

תודה על הקבלת הפנים החמה :P אבל ה NU6800 יותר טוב מ 6600GT? ואני לא יודע מה זה סופטמוד ומה זה צינורות אני אפילו לא יודע לחבר כרטיס מסך למען האמת אני צריך לבקש מאח שלי שיחבר והוא גם בעצמו לא מבין במודינג אני הייתי אמור ללכת לקורס אבל שהיה קבלות הייתי בחו"ל ולא הייתי יכול לבוא אז לא נרשמתי :\ אה וגם אני יכול להגיע לתקציבים יותר גבוהים אבל אם אני קונה בתקציב גבוהה יותר אז גם אני מעדיף שהכרטיס יהיה בעל שינוי רציני בין כרטיס שאני יקנה ב1500 לבין כרטיס שאני יקנה בסביבות ה2100 ואני לא גם רוצה להתעסק עם OC כי אין לי חיישנים החיישנים שלי שרופים נראה לי כי הם מראים לי כל הזמן 75 מעלות במחשב ועושים לי ריסטרט אז אני פשוט מחקתי תדרייבר. אם הייתי מבין במודינג הייתי קונה מארז חדש ומעביר את כל החומרה כי המארז שלי ממש גרוע לפי דעתי יש בו פתחי אוירור אבל הוא קטן הברזל שלו עבה מאוד שזה מחמם את המחשב והוא ממש מכוער :S אם מישהו מכיר פה חנות שתחבר לי את המארז בזול אני אפנה אליה :]

פורסם

כתבת פסקה שלמה במשפט אחד. לא הבנתי מה השאלה ששאלת, אבל ה6800NU טוב יותר מ6600GT, ב2100 ש"ח אפשר למצוא כבר 6800GT אולי עם הוספה של 100 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800GT 256MB DDR 256 BIT AGP

זה כרטיס טוב? והוא עולה 1995 שקלים בנועה מחשבים

פורסם

כרטיס מעולה! :yelclap:

פורסם

כרטיס מעולה תשים לב שיש לך ספק כוח מתאים :xyxthumbs:

פורסם

^^^^

נקודה חשובה, אל תהמר ותקנה כרטיס כזה שיעבוד עם ספק ג'נרי, לא שווה לקחת את הסיכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים