פורסם 2005 ביולי 520 שנים קודם תמצא מישהו שיעשה לך את החיתוך בליזר, אחר כך תגיד מה עדיף... וכמו שהמצית אמר, עם הדראמל תוכל לעשות תיקונים, שיפורים ושינויים נוספים מעבר לתכנון שלך עכשו...
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר כבר מצאתי מישהו והבנתי שלא מדובר בסכום עתק, אבל לא בטוח שאני אוכל לעשות את הצורה בידיוק אני צריך לברר את זה. ובכל אופן דרמל או החיקוי שלו דיי יקר...
פורסם 2005 ביולי 520 שנים קודם תמצא מישהו שיעשה לך את החיתוך בליזר, אחר כך תגיד מה עדיף... וכמו שהמצית אמר, עם הדראמל תוכל לעשות תיקונים, שיפורים ושינויים נוספים מעבר לתכנון שלך עכשו... יש לי שם לידיעתך מאור ,נעים להכיר כבר מצאתי מישהו והבנתי שלא מדובר בסכום עתק, אבל לא בטוח שאני אוכל לעשות את הצורה בידיוק אני צריך לברר את זה. ובכל אופן דרמל או החיקוי שלו דיי יקר... תקנה אז תחיקוי של הדרמל וולף ב100 שקל במצבע בהום סנטר או אייס
פורסם 2005 ביולי 520 שנים דוד שלי עובד עם מפעלי חיתוך בלייזר יש לו מפעל לעיבוד מתכת,חיתוך בלייזר עולה בסביבות ה300 ש"ח כי זה לא פשוט לצייר.. צריך לשרטט את זה בקובץ CAD וזה גם לוקח כסף וזמן..יצא לך כול הסיפור ב500 שקל.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר חחח חיתוך בלייזר של מארז ?לא נראה לי... חיתוך של פלדת ענק עולה 300-500 שקל.. של דלת מארז קטנה מאוד זה צריך לעלות גג 100 שקל...
פורסם 2005 ביולי 620 שנים חבוב,אתה יודע כמה עולה בכלל להפעיל את המכונה?זה שחיקת חלקים,המון חשמל,אתה צריך לתכנת את מה שאתה רוצה לחתוך,אחרי זה צריך לשלם לבן אדם שיפעיל את המכונה.תבדוק בD.CO.IL תחת עיבוד שבבי..
פורסם 2005 ביולי 620 שנים ב 100 שקל האלה אתה יכול לקנות תוולף ולחתוך בכיף תמארז ונשאר לך עוד את הדרמל לעוד מודינגיםואם אתה רוצה אתה יכול לקנות דיסקיות מחוזקות 426 ל 5 דיסקיות עולה 55 שקלכמובן שיש לא מחוזקותאני קניתי 409 לא מחוזקות עלה לי 40 שקל ל 36 דיסקיות
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר אוקי אני חושב שאני אקנה את הוולף כדי שאוכל לעשות הרבה מודינג.אפשר בבקשה לראות תמונה של זה ? והאם מחברים לזה דיסקית שחותכת בצורה ובקוטר של מאוררים ?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אחי אני מאמין שכבר עברו על הנושאים המקצועיים.אבל את האמת, מה חלון יתן לך?אם אתה רוצה לעשות חלון רק בשביל שיהיה לך חלון, קנה מארז שמגיע עם חלון. לך לפחח, הוא יחתוך לך ללא לייזר (ככה שזה זול יותר), ויעשה עבודה איכותית.אם אתה לא גיימר שכל החיים שלו רק מסתובב עם המחשב במסיבות רשת, משמע שהמודינג יהיה בשבילך ולא בשביל אחרים.אם אתה עושה אותו, אני ממליץ לך לעשות אותו בכיף. אם תעשה עם לייזר אתה לא תהנה מזה.אם תחתוך עם דרמל או גא'סאו (עדיף דרמל) אתה תזכה לעבוד על המארז.גם תהנה מהחיתוך, גם יהיה לך כלי עבודה שיספיק לעוד הרבה שימושים בעתיד, וגם תוכל להגיד "אני עשיתי את זה".במקום להגיד "אני קניתי את זה".חלון זה לא הדבר הכי מרשים שאפשר לעשות. עושים אותו כי זה כיף. בנוסף, הרבה יותר מרשים שעשית את זה בעצמך.מהחלון אתה תהנה שבוע, שבועיים, אולי קצת יותר.אתה מוכן להשקיע כסף לחיתוך לייזר, למשהו שכולה יהיה לך טוב לכמה ימים?תשקיע בכלי עבודה, ותהנה במשך שבועות של יצירה וחיתוך המארז (הרי אתה לא תעבוד כל יום כל היום). בנוסף ההנאה אחרי זה תמשך יותר זמן.שיהיה לך בהצלחה, בכל דרך מודינג בה תבחר.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר צודק.. באמת ביררתי שוב ויצא יותר יקר אני נראה לי יקנה את וולף וזהואבל העניין הוא האם יש דיסקיות שחותחות בידיוק בקוטר של מאוררים ?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים חור למאורר אתה יכול לקדוח עם מקדח כוס, שהוא בפני עצמו די יקר. אתה יכול לחתוך על הדראמל כל צורה שתרצה, גם עיגול... הוא לא יהייה מושלם, אבל טוב מספיק, הכל תלוי באיך שאתה תעבוד איתו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.