עבור לתוכן

שאלה לגבי חיתוך חלון למארז (לייזר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעעע... נראה לי לחתוך בלייזר יצא יותר זול מלקנות את כל הציוד הזה..

פורסם

עם הליזר תוכל לעשות מודינג אחד

יעני הדלת

עם הדרמל והדיסקיות תוכל לעשות כמה..

פורסם

קודם תמצא מישהו שיעשה לך את החיתוך בליזר, אחר כך תגיד מה עדיף... וכמו שהמצית אמר, עם הדראמל תוכל לעשות תיקונים, שיפורים ושינויים נוספים מעבר לתכנון שלך עכשו...

פורסם
  • מחבר

כבר מצאתי מישהו :xyxthumbs: והבנתי שלא מדובר בסכום עתק, אבל לא בטוח שאני אוכל לעשות את הצורה בידיוק

אני צריך לברר את זה.

ובכל אופן דרמל או החיקוי שלו דיי יקר...

פורסם

קודם תמצא מישהו שיעשה לך את החיתוך בליזר, אחר כך תגיד מה עדיף... וכמו שהמצית אמר, עם הדראמל תוכל לעשות תיקונים, שיפורים ושינויים נוספים מעבר לתכנון שלך עכשו...

יש לי שם לידיעתך

מאור ,נעים  להכיר

כבר מצאתי מישהו :xyxthumbs: והבנתי שלא מדובר בסכום עתק, אבל לא בטוח שאני אוכל לעשות את הצורה בידיוק

אני צריך לברר את זה.

ובכל אופן דרמל או החיקוי שלו דיי יקר...

תקנה אז תחיקוי של הדרמל וולף ב100 שקל במצבע בהום סנטר או אייס

פורסם

דוד שלי עובד עם מפעלי חיתוך בלייזר יש לו מפעל לעיבוד מתכת,חיתוך בלייזר עולה בסביבות ה300 ש"ח כי זה לא פשוט לצייר..

צריך לשרטט את זה בקובץ CAD וזה גם לוקח כסף וזמן..

יצא לך כול הסיפור ב500 שקל.

פורסם
  • מחבר

חחח חיתוך בלייזר של מארז ?

לא נראה לי... חיתוך של פלדת ענק עולה 300-500 שקל.. של דלת מארז קטנה מאוד זה צריך לעלות גג 100 שקל...

פורסם

חבוב,אתה יודע כמה עולה בכלל להפעיל את המכונה?זה שחיקת חלקים,המון חשמל,אתה צריך לתכנת את מה שאתה רוצה לחתוך,אחרי זה צריך לשלם לבן אדם שיפעיל את המכונה.

תבדוק בD.CO.IL תחת עיבוד שבבי..

פורסם

ב  100 שקל האלה אתה יכול לקנות תוולף

ולחתוך בכיף תמארז ונשאר לך עוד את הדרמל לעוד מודינגים

ואם אתה רוצה אתה יכול לקנות דיסקיות מחוזקות 426 ל 5 דיסקיות עולה 55 שקל

כמובן שיש לא מחוזקות

אני קניתי 409 לא מחוזקות עלה לי 40 שקל ל 36 דיסקיות

פורסם
  • מחבר

אוקי אני חושב שאני אקנה את הוולף כדי שאוכל לעשות הרבה מודינג.

אפשר בבקשה לראות תמונה של זה ? והאם מחברים לזה דיסקית שחותכת בצורה ובקוטר של מאוררים ?

פורסם

אחי אני מאמין שכבר עברו על הנושאים המקצועיים.

אבל את האמת, מה חלון יתן לך?

אם אתה רוצה לעשות חלון רק בשביל שיהיה לך חלון, קנה מארז שמגיע עם חלון. לך לפחח, הוא יחתוך לך ללא לייזר (ככה שזה זול יותר), ויעשה עבודה איכותית.

אם אתה לא גיימר שכל החיים שלו רק מסתובב עם המחשב במסיבות רשת, משמע שהמודינג יהיה בשבילך ולא בשביל אחרים.

אם אתה עושה אותו, אני ממליץ לך לעשות אותו בכיף. אם תעשה עם לייזר אתה לא תהנה מזה.

אם תחתוך עם דרמל או גא'סאו (עדיף דרמל) אתה תזכה לעבוד על המארז.

גם תהנה מהחיתוך, גם יהיה לך כלי עבודה שיספיק לעוד הרבה שימושים בעתיד, וגם תוכל להגיד "אני עשיתי את זה".

במקום להגיד "אני קניתי את זה".

חלון זה לא הדבר הכי מרשים שאפשר לעשות. עושים אותו כי זה כיף. בנוסף, הרבה יותר מרשים שעשית את זה בעצמך.

מהחלון אתה תהנה שבוע, שבועיים, אולי קצת יותר.

אתה מוכן להשקיע כסף לחיתוך לייזר, למשהו שכולה יהיה לך טוב לכמה ימים?

תשקיע בכלי עבודה, ותהנה במשך שבועות של יצירה וחיתוך המארז (הרי אתה לא תעבוד כל יום כל היום). בנוסף ההנאה אחרי זה תמשך יותר זמן.

שיהיה לך בהצלחה, בכל דרך מודינג בה תבחר.

פורסם
  • מחבר

צודק.. באמת ביררתי שוב ויצא יותר יקר אני נראה לי יקנה את וולף וזהו

אבל העניין הוא האם יש דיסקיות שחותחות בידיוק בקוטר של מאוררים ?

פורסם

בא לך עם הוולף גם דיסקיות לא מחוזקות

אתה בכיף יכול לחתוך חור למאורר

פורסם

חור למאורר אתה יכול לקדוח עם מקדח כוס, שהוא בפני עצמו די יקר.

אתה יכול לחתוך על הדראמל כל צורה שתרצה, גם עיגול... הוא לא יהייה מושלם, אבל טוב מספיק, הכל תלוי באיך שאתה תעבוד איתו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים