פורסם 2005 ביולי 120 שנים הזיכרונות מהסידרה החדשה של מאשקין מבוססי bh5 החדשים : מערכת בדיקה : amd athlon fx-55 dfi sli-dr bios 5/10-2 tul x850xt phase-charged זיכרון מקורר על ידי 2 מאווררי 120mm טמפרטורת החדר - 25.5c מתחילים להתחמם : 230mhz 1.5-2-2-0 מגיעים למהירות סטוק של 250mhz ב 1.5-2-2-5, ה tras שונה ל 5 שם הוא נותן ביצועים מקסימלים : ממשיכים לעלות : 270mzh 2-2-2-5 זה היה מקסימום ה mhz היציב, במתחים גבוהים יותר הזיכרון כמעט ולא הראה שינויים משמעותים ואפילו להפך, מקסימום mhz הגיע ל 278 -2-2-2-5. סוף שבוע שקט [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פשש ליאור אתה צריך להיות איש ביקורות פה.. משיג הכל לפני כולם ומספיק כבר לסקר.. כל הכבוד כמה הם עלו? מה היה המתח הכי גבוה שהשתמשת כשייצבת אותם על 278MHZ? תוכל להעלות תוצאה בSuperPI? חח ותמיד גם יוצא שאני הראשון שרואה
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר פשש ליאור אתה צריך להיות איש ביקורות פה.. משיג הכל לפני כולם ומספיק כבר לסקר.. כל הכבוד כמה הם עלו? מה היה המתח הכי גבוה שהשתמשת כשייצבת אותם על 278MHZ? תוכל להעלות תוצאה בSuperPI? חח ותמיד גם יוצא שאני הראשון שרואה אם יהיה אחלה אפשר להעלות במהלך שבוע הבא גם report על gskill ff סידרתי עכשיו את התמונות, המתח המקסימלי שניסיתי היה 3.9v והזיכרון היה לא יציב, ב 3.6v לערך הוא הגיע ל 278mhz - לא יציב ומקסימום ביצועים היו סביב ה 3.3-3.4v, לא התעמקתי ב super pi אבל כל התוצאות סביב ה 26s.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים הזיכרון עולה ~1300 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475 היה לי התלבטות קשה בניהם לOCZ EL PLATINUM REV2 ובחרתי ב MUSHKIN CUPRA מה דעתך? ד"א קבל ח"ח על הביקורת :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אתה מקבל את הזכרונות האלה מהיצרן על-מנת לכתוב ביקורת או שאתה סתם אוהב אותנו ומוציא את הכסף מחיבתך הגדולה כלפינו?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר הזיכרון עולה ~1300 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475 היה לי התלבטות קשה בניהם לOCZ EL PLATINUM REV2 ובחרתי ב MUSHKIN CUPRA מה דעתך? ד"א קבל ח"ח על הביקורת :xyxthumbs: תודה ה ocz מבוססי tccd ויהיה קשה להשוואת אותם ל redline או ל bh/utt החיסרון העיקרי של ה redline הוא מתח עבודה גבוהה יחסית ודרישה לקירור אקטיבי נוסף לזיכרון וללוח ואז תקבל תיזמונים הדוקים ותדר עבודה טוב. ה tccd צריכים הרבה פחות מתח ופולטים הרבה פחות חום ובתיזמונים משוחררים מגיעים די רחוק ואם תיפול על זוג טוב אפילו מאוד רחוק.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אתה מקבל את הזכרונות האלה מהיצרן על-מנת לכתוב ביקורת או שאתה סתם אוהב אותנו ומוציא את הכסף מחיבתך הגדולה כלפינו? תלוי מה, חלק כן וחלק לא - למעט הגילוי הנאות ה redline האלו הגיעו אלי במחיר נמוך יחסית כדי לכתוב ביקורת.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פשש נחמדד..תגיד, הRedLine נתנו ביצועים טובים יותר כשהם היו יציבים על 270MHZ מאשר זכרון TCCD אחר שלמשל נמצא ב2.5-3-3 על300MHZ?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים ה ocz מבוססי tccd ויהיה קשה להשוואת אותם ל redline או ל bh/uttהחיסרון העיקרי של ה redline הוא מתח עבודה גבוהה יחסית ודרישה לקירור אקטיבי נוסף לזיכרון וללוח ואז תקבל תיזמונים הדוקים ותדר עבודה טוב.ה tccd צריכים הרבה פחות מתח ופולטים הרבה פחות חום ובתיזמונים משוחררים מגיעים די רחוק ואם תיפול על זוג טוב אפילו מאוד רחוק.את ההבדל בניהם אני יודע ולא ממזמן פתחתי על השאלה תרד http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=128342.0אבל הקטע הוא שאני לא רוצה לעבור את ה 250-260 FSB והREDLINE יתנו לי תזמונים הרבה יותר טובים מהOCZוקירו והמתח לא תהיה הבעיה שלי...
פורסם 2005 ביולי 120 שנים ד"א הזכיר לי משהו יפה שראיתי אתמול הזכרונות האלו..זכרונות A-Data מיוצרים כנראה באותו המפעל
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר את ההבדל בניהם אני יודע ולא ממזמן פתחתי על השאלה תרד http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=128342.0 אבל הקטע הוא שאני לא רוצה לעבור את ה 250-260 FSB והREDLINE יתנו לי תזמונים הרבה יותר טובים מהOCZ וקירו והמתח לא תהיה הבעיה שלי... ענית לבד על השאלה - לך על ה redline ד"א הזכיר לי משהו יפה שראיתי אתמול הזכרונות האלו.. זכרונות A-Data מיוצרים כנראה באותו המפעל לא שנראה לי, לפי מה שידוע לי מאשקין מרכיבה זיכרונות במפעל שלה. פשש נחמדד.. תגיד, הRedLine נתנו ביצועים טובים יותר כשהם היו יציבים על 270MHZ מאשר זכרון TCCD אחר שלמשל נמצא ב2.5-3-3 על300MHZ? 2.5-3-3 ב 300mhz זה זיכרונות tccd משובחים עד מאוד, זה מאוד תלוי במה שהמערכת מריצה, לדוגמא בישומים גראפיים יהיה ל bh ותיזמונים ההדוקים יתרון משהו, במישומים ריציפים יותר כמו קידודים או סנדרה ה tccd יהיו עדיפים.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אז אתה אומר שכדאי לי לקחת זכרון BH-5? (בהנחה שמשחקים הם היישומים הגראפיים שדיברת עליהם בין היתר) אם כן, על איזה זכרון אתה ממליץ? (מלבד הRedLine,אין אותו אצל נועה ומשם אני חייב את הזכרון).
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אז אתה אומר שכדאי לי לקחת זכרון BH-5? (בהנחה שמשחקים הם היישומים הגראפיים שדיברת עליהם בין היתר) אם כן, על איזה זכרון אתה ממליץ? (מלבד הRedLine,אין אותו אצל נועה ומשם אני חייב את הזכרון). לך על utt - ה vx - אם נפלת על זוג טוב אז תקבל אחלה מספקים, ה vx הישנים שלי היו ברמה של המאשקין האלו אם לא טובים יותר.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים הOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Gold VX? -אם כן, לכמה בערך אני אגיע איתם והאם יהיה הבדל (ושל כמה פריימים בערך) בביצועי המשחקים? חח אתה מת על מתקפות השאלות שלי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.