עבור לתוכן

רוצה כבר לקנות LCD

Featured Replies

פורסם

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה.

לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח?

יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף?

אם אין מסך 19" שכדאי לי לקנות, אני יכול גם לקנות 17", פשוט 19" די משך אותי... אשמח לעצות..

פורסם

תגיד, מילים עולות אצלך כסף? כל כך קשה לפתוח דיון כמו שצריך?

תפרט מה הגודל של המסך שאתה מעוניין בו, הזמן תגובה, התקציב וכו'.

פורסם
  • מחבר

Milk-Inc, כתבתי הודעה ארוכה ומושקעת ומשומה זה לא הוסיף אותה (רשם משהו בקשר ל-ABUSE).

לכן ניסיתי לפתוח הודעה רק עם "..." כדי לראות אם זה יעבוד...זה עבד...אז הדפסתי מחדש את ההודעה באופן מקוצר, כנראה שמה שרשמתי במקור היה ארוך מדי.

פורסם

אהה אוקיי, מצטער ;)

פורסם

יש בעיה להשיג את ה-VP191s (הכסוף)?!

פורסם

אין שום בעיה להשיג את הדגם הכסוף.

הבעיה היא בעצם שאומניטק החליטה לא להביא את הדגם השחור.

למה? לאלוהים הפתרונים...

פורסם
  • מחבר

הכסוף פחות בעייתי. אבל אני לוקח LCD גם בשביל היופי, וכסוף פשוט לא יתאים.

פורסם

אין כמעט מסכים שחורים לגמרי

כמעט כל החברות משלבות כסוף עם שחור

הוא לא לגמרי כסוף

109024.jpg

פורסם

i can suggest Dell 2005fpw,i think

www.team.co.il got them for $750

overall good quality,i think anantech got nice review on them some time ago

פורסם

יש לי BENQ 937S והוא אחלה של דבר גם למשחקים וגם לאינטרנט.... הבעיה היחידה שאני ראיתי איתו זה ברזולוציה הכי גבוהה בוינדוס שהתצוגה אישית קצת לא נוחה לי לעיניים - יורדים ל 1024 על 768 והכל גם יותר גדול ופחות מציק לעיניים וגם חלק כמו שצריך להיות :) יש לציין שבמשחקים אין שום בעיה לעבוד על 1280 על 1024 ככה שאין לי שמץ של מושג למה בחלונות עמו התצוגה קצת מטושטשת - אגב רוב האנשים לא שמים לזה לב :) המחיר שלו היום בערך 2300 לדעתי?

פורסם

all LCD's have problem running on unnatural resolution

פורסם

אני יודע ובגלל זה תמוה לי שהוא רץ יותר טוב ברזולוציה הלא טיבעית שלו.ץ

הטבעית זה 1280 על 1024

והלא טבעית זה 1204 על 768 ובחלונות אני רץ על הלא טבעית וזה יותר טוב ככה... לך תבין... יש תיאוריה ויש תכלס :)

פורסם

you got wonder LCD then,lol

פורסם
  • מחבר

i can suggest Dell 2005fpw,i think

www.team.co.il got them for $750

overall good quality,i think anantech got nice review on them some time ago

איך אני יכול לקנות את המסך דרך האתר ?

אני לא רואה קטלוג, או מחירים. נראה לי כמו אתר עסקי בלבד.

פורסם

call them

and talk to xod here i think he bowt this one

search to forum forthis toppic

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים