עבור לתוכן

צריך המלצה לכ. מסך בסביבות ה2000~

Featured Replies

פורסם

היי,

אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים,

חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן).

אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות:

6800GT או שני 6600GT בSLI.

אם אני לוקח 6800GT אז סבבה.

אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר.

או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה.

עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT שאחרי זה אולי אני אוכל להוסיף עוד אחד ולעשות SLI, או לוקח שני 6600GT שבכל משחק עם דרייורים עוברים גם את 6800U ואיפה שאין דריוורים מתנהגים קצת יותר טוב מ6600GT רגיל.

ולשאלה האחרונה:

אם אני לוקח את הכרטיס של גיגהבייט,

האים יש אפשרות לחבר שניים כאלו בSLI, כלומר 4 6600GT???

תודה לכל העוזרים בלבטים קשים לפני קניה של מחשב חדש!!!!.

פורסם

א SLI טוב (הכוונה בהפרש גבוה מ 6600 יחיד) רק בחלק מהמישחקים ה 6800GT טוב  תמיד !

ב הם תמיד יהיה פחות טובים מ 6800GT כשהפילטרים פועלים ברזולוציות בינוניות ומעלה (SLI לא מנצל את הזיכרו של הכרטיס נכון כלומר 256 מגה אלא כ 128 ועוד 128 בניפרד . אז יותר קשה לא במאמץ )

ג אין אפשרות לחבר שני כפולי ליבה של גיגה בייט . אין לו אפילו חיבור SLI .

http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2005/1390/front-1.jpg

והם באים רק כבאנדל עם לוח .

ד אפשרות לשדרג ל 6800GT X2 .

ה 6800GT יחיד יוצא יותר זול .

עדיין לא בטוח ? :P

הינה ביקורת אבל היא לא הכי חדשה ככה שאולי יש דריוור שמשנה את המצב .. כי הוא ממש לא משהו ..

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1390

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי בסוף על מה אתה ממצליץ....

בקשר לSLI, אני ראיתי שבמה שנכתבו עבורו דרייורים לSLI, שני 6600GT לוקחים אפילו 6800U.

השאלה אם לקחת 6800GT שיקר יותר משני 6600GT או שניים.

או בכלל לחכות, לראות מה יש לדור הבא להציע...

פורסם

לך על 6800GT ולוח SLI, שתהיה לך אפשרות לשדרג בעתיד...

כבר דובר והוסכם פה כבר כמה פעמים ש6800GT אחד טוב יותר מ6600GT SLI....

וסתם לידע כללי בשבילך, כעת לא ממש צריך לחכות לדרייברים שיוצאים ויתמכו בכל משחק חדש, nVidia הוסיפה אפשרות שאתה תוכל להוסיף תמיכה ידנית (לא יודע עד כמה זה עוזר, אבל זה מה שידוע לי).

פורסם

SLI זה בזבוז כסף....

לך על 6800GT אחד או X800XL ,אתה

לא צריך יותר מזה,2 6800GT יהיו זריקת כסף

לפח לפי דעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים