עבור לתוכן

זכיה במחשב נייד במחיר מאוד נמוך, אמיתי??

Featured Replies

פורסם

הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים

זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל? :screwy:

פורסם

לא רק שאנחנו יכולים לנחש אם יברחו לו לחו"ל, אנחנו גם יכולים לנחש את כתובת האתר... זה מעיין פורום כזה של טלקנזיס קריאת מחשבות ונבואה...

פורסם

לא רק שאנחנו יכולים לנחש אם יברחו לו לחו"ל, אנחנו גם יכולים לנחש את כתובת האתר... זה מעניין פורום כזה של טלקנזיס קריאת מחשבות ונבואה...

הוצאת לי תמילים מהפה

בכל זאת

אולי תגיד איזה מחשב נייד שנוכל לדעת האם זה הגיוני או לא?

פורסם
  • מחבר

מחשב נייד של Dell מעבד 1.4 ג'יגה (הסדרה החדשה של המעבדים אני לא זוכר איזה) 384 זיכרון דידיאר הארדיסק 40 ג'יגה ועוד כל מיני דברים...

רגע אז מה זה אומר? שהכל יכול להיות? שבאמת הוא יקבל את המחשב הנייד הזה בכזה מחיר? וגם אם כן, האתר מפסיד מזה לא? ואם הוא מפסיד מאיפה הם יסבסדו עוד כסף בשביל ליקנות מוצרים אחרים?? יש לי עוד מלא שאלות לגבי המכרזים האלה אז בינתיים אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לע השאלות שלי 8)

פורסם

תראה זה תלוי באתר.

אני זוכר לפני כמה זמן היה "רעש" גדול כאשר אתרים מסוימים לא רצו לממש את הזכיה לחלק מן המשתתפים

בטענה שזה יותר מידי נמוך.

הכל תלוי באתר.

פורסם

כמה הפסד כבר יכול להגרם להם מזה? אם האתר ממש ממש לא מוכר הם יכסו את זה תוך שבוע (בהגזמה).

מעבר לזה הם מקבלים פרסום בגלל הדיל, הם אתר חדש הם צריכים לקדם את עצמם איכשהו...

לפי איך שהצגת את זה, הם כולה שיחררו כמה יחידות בודדות במחיר הזה, לא כמות היסטרית.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל את האתר (הקניון הוירטואלי אם תרצו) זה לא צריך לעניין, הוא מרוויח אחוזים מהמכירות.

גובה הסכום צריך לעניין אך ורק את המשווק של המוצר.

פורסם

נשמע לך הגיוני שיבואן ירוויח יותר כסף לדוגמא מזיגזג על כל יחידה, מאשר מפנדה, רק כי פנדה החליטו לעשות הוזלת מחיר?

פורסם

^^^

מה הקשר? זה כבר הרווח של החנויות.

החנויות כבר קנו את המוצר מהיבואן ומוכרות אותו במחיר כדעת נפשם.

פורסם

נו אבל זה הדיל של האתר, הבן אדם זכה בהנחה, זה לא המחיר שהוצע לצרכן.

טוב בכל מקרה אני לא הולך "להתווכח" על דברים באוויר, אין לי מושג על איזה אתר ואיזה מבצע מדובר ככה שאין לי ראש להכנס לזה...

פורסם

הוא התכוון שאתרים כאלה הם השלב השלישי, קודם יש יבואנים, שמוכרים לנויות ואז הם הולכים למכרזים

אבל בדרך כלל היבואנים הולכים ישר למכרזים ואין את החנויות באמצע, אחרת הרווח של כולם יהיה נמוך מאד...

פורסם

לאחרונה התפתח יבוא גדול של מחשבים משומשים מכמה סוגים

מחשבים משומשים של חברות שהחליטו לעבור למשהו חדש.

מחשבים שלא נמכרו ושכבו במחסן.

פטנט חמוד שנקרא OPEN BOX , לדוגמא קנית באופיס דיפו מסך מחשב, פתחת ולא מצא חן בעיניך וניצלת את זכות ההחזרה

החלקים האלה שהם בעיקרון חדשים נמכרים לחנויות שמתמחות בציוד משומש ונמכרים בזול

תבדוק טוב אולי נפלת על ציוד כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים