עבור לתוכן

איזה איימיול הכי טוב עם מוד

Featured Replies

פורסם

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים?

נ.ב

תנו לי גם מאיפה להוריד

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זה הרגיל התכוונתי עם מוד

פורסם

האא לא ראיתי

פורסם

עם EMULE COW בן דוד שלי הגיע ל 850 KBS.

פורסם

זה קילו ביט... כאילו 106 קילו בייט סך הכל... שזה יפה אבל לא שוס

פורסם

כעיקרון ה-eMule שנחשב ל-eMule הכי טוב ברשת זה, MorphXT .

ניתן להורדה מכאן: (בינארי)

http://prdownloads.sourceforge.net/emulemorph/emulev0.46a-MorphXTv7.1-bin.zip?download

הורדתי אבל שאני פותח את התוכנה אין לי רשימת שרתים וכתוב למטה שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ server.met , ניסיתי להשתמש בקובץ של אימיול אחר אבל לא עזר איך פותרים את זה?

פורסם

הורדתי אבל שאני פותח את התוכנה אין לי רשימת שרתים וכתוב למטה שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ server.met , ניסיתי להשתמש בקובץ של אימיול אחר אבל לא עזר איך פותרים את זה?

אצלי זה פעל טוב

אבל זה מוריד לאט מואד(2kb\s)

פורסם

אימיול בעע, אף פעם לא הולך לי עם התוכנה הזאת, מלבד פעם אחת אולי, וזה אומר אימיול עצלי מוריד 1.2 קילו בית,לפעמים זה מוריד גם על :oבתים :o( אינטרנט שלי אחד מגה בית , בלאט לא אמור להיות פרובלם. , המחשב לא נכבה, דופקת תמחשב בזבל.

פורסם

אתה צריך רשימת שרתים, server.met זה הקובץ שמכילים את השרתים (Servers) של ה-eMule.

תעדכן את רשימת השרתים שלך עם הקובץ הזה:

http://briefcase.walla.co.il/data/r/_/u/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403141704265086/200407050936536111/server.met

זאת רשימה קטנה ויעילה, היא לא מכילה הרבה סרברים, אבל היא מכילה את הסרברים הטובים ביותר . (אני משתמש בה)

כדי לעדכן פשוט תיכנס לחוצץ שרתים ב-eMule ותדביק לשם לתוך השדה של העידכון שרתים את הכתובת הזאת.

בהצלחה. :)

פורסם

הורדתי את הemule morphxt...שמישהו נתן לו לינק מקודם (בינארי) אבל אין שו התקנה, אלה ישר קובץ exe. אבל גם אין שם תיקייה של סרברים...

אז איפה בדיוק אני אמור לשים את ההקובף של רשימת הסרברים?

פורסם

אתה לוקח את הלינק שהוא שם , הולך לאימיול למעלה לחוצץ סרברים ומצד ימין יש לך משהו שנקרא : update server .metfrom url מתחת לזה יש שורת כתובת שבה אתה מדביק את הלינק הזה ולוחץ על לעדכן , וזהו זה אמור לעבוד.

תודה ד"א על הלינק ועל האימיול :) אבל אני מחכה כבר 10 דקות וזה לא מוריד לי כלום למרות שיש מקורות.

פורסם

טוב הבעיה של השרתים נפתרה (תודה) אבל עכשיו הKAD לא מתחבר ... איך מסדרים את זה?

פורסם

מה זה kad?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים