פורסם 2002 ביולי 2523 שנים יש לי AMD Athlon XP 1600+ והחום בו עכשיו עומד על 64 (<מעבד) אחרי משחק סימס והסידור חוטים במארז די טוב: ויש אפילו מאורר ליד HSF של המעבד שמוציא אויר חם: מה אני צריך לעשות חד וחלק כדי להוריד את החום
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים קודם כל למה כתוב במפרט שיש לך INTEL? וסידור החוטים לא משהו קודם כל יש לו שני מחשבים ושרת!!! אחד פנטיום ואחד amd
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר איך אני צריך לסדר את החוטים????יש לי חוט IDE ענק וזה בעיה (נראה לי מתאים לשרתים (יותר גדול מהפול טאוור))
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים תעגל אותם.....אני רואה שיש לך מארז tsunamiהבעיה שלו היא שאין לו תחלופת אוויר
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר תעגל אותם..... אני רואה שיש לך מארז tsunami הבעיה שלו היא שאין לו תחלופת אוויר :nono: זה מארז TASK ודווקא יש תחלופת אויר יש מאוור אחד למטה מצד ימין שמכניס אויר ואחד מתחת לספק שמוציא אויר
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים משהו אחר שאני רואה זה הסינק המוזר הזהזה הספייר הישן אם אינני טועה? הוא די גרועתחליף למשהו קצת יותר טוב......אתה לא צריך את היקרים של thermalright אבל משהו קצת יותר רציני
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים בשביל סידור חוטים טוב אתה צריך לעגל אותם בשביל לעגל אותם אתה צריך לקרוא את המדריך קודם. המדריך כאן מאתר !אחרי שאתה מעגל תנסה להעביר את החוטים מאחורי לוח העם כך אני עשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.