פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מדובר בוולף.הוא תיאר את זה ככה:המנוע מסתובב באיטיות (מוגזמת)וכשאני מסתכל מהחורי איורור אני רואה ניצוצות (לא יודע אם היו גם לפני שהאיטיות החלה, לא הסתכלתי כ"כ אז)זה התחיל פתאום.. הוא לא נפל והוא לא נרטב.על 1 הוא לא עובד בכללעל 2 הוא עושה חצי סיבוב עם קונטרה ומפסיקעל 3 מסתובב כמו על חצי על 4 מסתובב כמו על 1על 5 עדיין מסתובב כמו על 1על 6 עדיין מסובב כמו על 1על MAX זזה כמו על 2יש הצעות מה לעשות?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים יש עדיין אחריות על הדרמל?אם כן שיחליף אותואם אין כבר אחריותהוא ניסה להחליף את מברשות הברזל של המנוע?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אין אחריות אחי.. ועל איזה מברשות אתה מדבר ואיך מחליפים אותן ואיפה קונים כאלה?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אותו דבר בדיוק קרה לדרמל שלי (לא וולף), פתחתי אותו שראיתי שיש צינור שמחבר בין המנוע לציר והוא שחוק ולכן לפעמים המנוע מסתובב חופשי, הלכתי לחנות של דרמל, קניתי גומיה חדשה כזאת ב15 שקל החלפתי, ואז עבד מעולה. אולי ככה זה גם אצלך בכל אופן אני מציע לך לפתוח את הדרמל ולראות אם שמה משהו לא בסדר.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אותו דבר בדיוק קרה לדרמל שלי (לא וולף), פתחתי אותו שראיתי שיש צינור שמחבר בין המנוע לציר והוא שחוק ולכן לפעמים המנוע מסתובב חופשי, הלכתי לחנות של דרמל, קניתי גומיה חדשה כזאת ב15 שקל החלפתי, ואז עבד מעולה. אולי ככה זה גם אצלך בכל אופן אני מציע לך לפתוח את הדרמל ולראות אם שמה משהו לא בסדר.החברה דרמל וולף זה לא אותו דבר תסכים איתי כן? אולי זה גם אצלו זה ככה שיבדוק אין לו מה להפסידבקשר למברשות הברזלצריך להחליף אותם מידי שנהאני לא החלפתי אז אין לי מושג איך מחליפים אותם תשאל פהכפי שהיה בסטיקי רשום"יש לציין כי צריך להחליף את מברשות הברזל של המנוע אחת לשנה בערך ,או כשהן נהיות צרות יותר מגודל של 0.5 אינץ' (שזה בערך 1.3 ס"מ)."
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מה יש לך חברים?ואבירן יאהבל בדיוק על זה דיברתי איתך אז...מה שהראיתי לך שיש לי בצדדים של הדרמל, הפתחים האלה...שם פותחים ומחליפים איזה מברשות ברזל...בדרמל מקורי נדמה לי מקבלים כאלה בחינם עם המכשיר אבל ביונדאי ווולף לא...בקיצור תקנה מברשות כאלה ואם יש לך תחוברת הדרכה של המכשיר תנסה להחליף או שתתן לבעל מקצוע לעשות
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר מה יש לך חברים?ואבירן יאהבל בדיוק על זה דיברתי איתך אז...מה שהראיתי לך שיש לי בצדדים של הדרמל, הפתחים האלה...שם פותחים ומחליפים איזה מברשות ברזל...בדרמל מקורי נדמה לי מקבלים כאלה בחינם עם המכשיר אבל ביונדאי ווולף לא...בקיצור תקנה מברשות כאלה ואם יש לך תחוברת הדרכה של המכשיר תנסה להחליף או שתתן לבעל מקצוע לעשותזה למאור (מויאל) יקיבוצניק דפוק :-Xהוא כבר מתכנן על חדש במקום להיתעסק עם זה..
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מאור לא חבר, מאור הוא יצור... ושיחליף תמברשות... זה יוצא באמת הרבה יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.