עבור לתוכן

בעיה בשיתוף קבצים בין מחשב נייד לנייח

Featured Replies

פורסם

שלום שוב!

תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון :)

אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים.

מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה.

אני אשמח לעזרה ^^

פורסם

אמממ...... חומות אש כלשהן מותקנות ? של חלונות, של הנתב או כחלק מתוכנה שהתקנת ?

פורסם
  • מחבר

את של ווינדווס ניטרלתי, של הנתב כנראה שכן, ויש לי על המחשב הנייח פיירוול של מקאפי.

פורסם

תגדיר בשניהם חוק שמאפשר גישה מלאה למחשב המנוגד (כלומר אם אתה מגדיר בנייח, אז תן גישה לנייד ולהפך)

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מנסה לעשות, אבל איך עושים את זה? לא מצאתי בהגדרות שום דבר שנראה לי שמתעסק בהרשאות גישה.

אגב, הבוקר אבא שלי הצליח באמצעות איזה מדריך לתקן את הבעיה, אבל כשאני הגעתי הביתה בצהריים זה לא עבד... מוזר oO

פורסם

אוקיי, קודם כל מה אבא שלך עשה ובאמצעות איזה מדריך הוא פעל ?

דבר שני, נקוב את שם הנתב ואת שם הפירוול שבו אתה משתמש כדי שאוכל לתת לך הוראות מדוייקות כיצד לעשותש

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק מה הוא עשה, אבל זה כנראה פעל (אני אשאל אותו כשהוא יחזור היום מהעבודה) אבל אני לא ידעתי את זה כשחזרתי הביתה, וניסיתי למצוא כל מני פתרונות, ואחד מהם היה ה"אשף רשת" של המחשב הנייד. מיותר לציין שהוא לא עבד טוב, והייתי צריך להחזיר את ההגדרות לשליטה של ווינדווס בכל מה שקשור למציאת חיבור אל-חוטי. אחרי זה, השיתוף הפסיק לעבוד...

בקשר למודם, זה ALCATEL 580/580(i). חוץ ממנו אני משתמש בפיירוול של מקאפי, זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים