עבור לתוכן

כבל לפלאפון Nokia 6100

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל...

כעת עומדות בפני כמה אפשרויות..

1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם...

2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה..

3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש

4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה..

מקווה לעזרה כל שהיא,

לילה טוב

ניר

פורסם
  • מחבר

www.cellpoint.co.il

בהצלחה :xyxthumbs:

לא כתוב שם אם בעזרת הכבל הזה ניתן לעשות את הפעולה שעליה אני מדבר...

פורסם

לא התכוונתי על הכבל נתונים, אתה צריך להתעסק הרבה ואני לא בטוח שבכלל תצליח, אם בכל זאת אתה מחליט לנסות, בפורום פוקט פתחו קטגוריה חדשה שמתעסקת רק בסים פריי... www.pocket.org.il

הפנתי אותך לאתר בגלל זה:

http://www.cellpoint.co.il/Product.asp?productid=27

פורסם
  • מחבר

טו שלא קראת את ההודעה שלי או שלא קראת את זה:

"

חשוב: מידי פעם פונים אליינו לקוחות שניסו לשחרר את מכשירם ע"י שימוש בקודים פיקטיביים אותם השיגו באמצעות תוכנות/פורומים שונים ובעקבות זאת מכשירם נחסם, זאת מכיוון שהמכשיר חוסם את עצמו לאחר מס' ניסיונות כושלים ומאותו רגע ניתן לשחרר את ה Sim Lock רק ע"י חיבור המכשיר פיזית לציוד שחרור. מומלץ לא להתפתות להכניס קודים שאינכם בטוחים שהוכנו ע"י תוכנה מקצועית ובכל מקרה, לא להמשיך לנסות אם הניסיון הראשון לא מצליח כדי לא לנצל את ה Counter (עם קוד תקין השחרור חייב להצליח מיד בפעם הראשונה)."
פורסם

אז תכנס לפורום של פוקט, נתתי לך שתי אפשרויות, אני לא צריך להדריך אותך שלב שלב לאן ללכת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים