עבור לתוכן

תמונות מטקס חשיפת דרגות - סיום קורס טיס מספר 150

Featured Replies

פורסם

יודע מה אני לא אגיב על זה יותר אפילו,מה שאתם מציעים זה בוא נעשה מפגנים בוא נבזבז כסף אבל מה העיקר שיראו כמה חזקים אנחנו..

• תגובות 88
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PHP, מסתבר שאתה לא סתם דביל, אתה גם שקרן:

לא אמרתי להוריד אימונים

אה, לא?

אגב אני בכלל בעד לבטל את כול הטקסים ולערוך את כול האימונים הצבאיים על סימולטורים.

שעת טיסה של יסעור עולה 40 אלף דולר.

למה שב40 אלף דולר האלו לא יעשו משהו מועיל?

::)

אגב בארצות הברית חי"ר משחקים בAA אז דווקא רעיון טוב :)

א-הא... ואחרי זה אתה קורא לאחרים כסילים?

ועוד משהו. קח קורס מזורז בהבנת הנקרא. אני אמרתי בפירוש שהמפגנים הראוותנים בכל סיום קורס לא הכי נחוצים.

אם אתה לא מסוגל לקרוא ולהפנים, אל תגיב. it's that simple.

כסיל.

פורסם

אתה אידיוט,התכוונתי את כול האימונים הצבאייים אחרי שכבר סיימו את הקורס.

אגב אם לא שמתה לב חיל האויר רכש לאחרונה סימולטור של מטוס היסעור ככה שיצאתה עוד יותר אידיוט.

פורסם

אתה רק ממשיך להראות כמה שאתה אדיוט.

גם אני התכוונתי לאימונים אחרי הקורס. זה מה שמשנה באמת, וזה מה ששומר על הכשירות. והאימונים המתקדמים והנסיון נרכשים אחרי הקורס, לא במהלכו.

מה אתה מציע, לתת לטייסים לטוס בקורס, ואז לקרקע אותם עם סימולטורים עד המלחמה הבאה? אתה עד כדי כך טיפש?

חוצמזה, זה שחיל האויר קנה סימולטור זה לא קשור. לא אמרתי שסימולטור מיותר לגמרי. אבל אין מה להשוות בין שעת טיסה במציאות לטיסה בסימולטור. וכמו שאמרו לפני, בסימולטור משתמשים לכלמיני מצבים שאי אפשר, מסוכן מדי או קשה מדי לייצר באויר. למשל תקלות למיניהן.

אה, ואין ה' ב-"שמת לב".

פורסם

אני לא יודע מי טס פעם במטוס קל (אני למשל היום טסתי פעמיים :-*) אין, אי אפשר ולא עולה על הדעת הרעיון שהסימולטורים יהיו התחליף לטיסות אמיתיות, היום טסתי על מטוס ססנה (מטוס קטן וקל מאד) כשהמטוס עולה למעלה בזוית חדה (וססנה לא ממש מטוס אקרובאטי) כל הפנים, הגוף, כל מה שאתה יכול לחשוב עליו נמרח כלפי מטה (תפוס את הפנים שלך בשתי כפות ידים ותמשוך כלפי מטה, זאת ההרגשה.) בזמן שהמטוס מרים גובה ניסיתי לעשות תנועה עם היד כאילו אני עובד על יד קדמית, כל היד שלי ניהיתה בבת אחת אדומה, הרגשתי כאילו הרמתי אולי 15 קילו ואני לא שמן בכלל.

לסיכום סימולטורים זה דבר נחמד מאד לתאוריה של למידה + שיפור הקורדינציה, אבל זה ממש לא הדבר האמתי.

דרך אגב הטקס הזה שהיה השנה היה יחסית בוטה גדול ומרשים יחסית לפעמים הקודמות (הקצינה שדיברתי איתה אמרה בהתלהבות רבה כמה הטקס הוא מרשים מושקע ושופך כסף.) אז אני בהחלט מסכים שהשנה היתה עבירת גבול מסויימת (דוגמא קטנה, הראו תידלוק אוירי שמאחורי המטוס המתדלק והמתודלק היו עוד 4 מטוסים שליוו.. :o). אבל מצד שני צריך להבין שזהו הטקס הראשון אחרי שנה וחצי שלא היה סיום קורס טיס ובעצם זה הקורס הראשון שיוצאים גם עם תואר, אני משער שהיה לחיל האויר טכנולוגיות חדשות שהם רצו להפגין...

איזה אחד פה אמר שיש 2 סיומי קורסים בשנה... אז יש 57 שנים לחיל האויר +המדינה שלנו, 150 קורסים... כמה זה בשנה?

מישוהו גם אמר שבמופע של יום העצמאות יש אמנים שלוקחים על רבע שעה לפחות מאה אלף דולר, מי זה היה תזכיר לכולנו...

הא... ואולי די עם הקללות חסרי השחר האלו ותעלו את הדיון לרמה אחת מעל מזו של גן הילדים...

פורסם

אתה רק ממשיך להראות כמה שאתה אטום.

למה שחלק מהאימונים שלהם לא יתקיימו על סימולטורים?

הרי יש דברים שאפשר לדמות על סימולטורים ולא בהכרח מחייבים עליה לאויר..

אגב מאוד בוגר מצדך הקטע עם ה "ה" ::)

פורסם

זהו בידיוק העיניין! שחיל האוויר יקים טייסת למופעים ותצוגות! מה המטרה שלהם? יצירת מוראל, יצירת הרגשת פטריוטיות, עידוד גיוס של תיכוניסטים לחיל האוויר.

כניראה שלא ניחנת בראיה טובה של החיים אבל בלי מוראל מוטיבציה ורצון הוכחה מסיומת אי אפשר להזיז שום דבר, יהיה לבן אדם הכל אבל לא יהיה לו רצון מוטיבציה רצון להוכיח משהו לעולם/לעצמו הוא לא יחזיק מעמד בכל מצב/פעולה שהוא יעשה.

כנ"ל המדינה, חייביםלתת לאדם הרגשת פטריוטיות, הרגשת גאווה, לדעת שיש לך על מה להשען לדעת שאתה יכול לעשות צעד אחד אחורה ולקחת נשימה עמוקה לראות ולהגיד בהנהון ראש עם חיוך דבילי על הפנים, עשינו את זה.../ יש לנו את זה../ איזו מדינה...   ואז לחזור הביתה עם ראש מורם וגב זקוף....

תגיד לי עכשיו כמה זה מגעיל אותך! (ואין לי שום כוונה להגיב על עידוד גיוסם של התיכוניסתים, כי זה היה פשוט מטומטם.)

פורסם

אתה רק ממשיך להראות כמה שאתה אטום.

למה שחלק מהאימונים שלהם לא יתקיימו על סימולטורים?

הרי יש דברים שאפשר לדמות על סימולטורים ולא בהכרח מחייבים עליה לאויר..

אגב מאוד בוגר מצדך הקטע עם ה "ה" ::)

מישהו פה המליץ לך ללמוד הבנת הנקרא, כנראה שיש סיבה. סימולטורים זה חשוב, אבל זה לא הדבר האמיתי, כלומר יש לשלב בין הדברים....

וכן אני חושב שמי שהוא קטן מידי כדי להגות את מה שהוא חושב, ויכול להביע את זה בסגנון של "אתה מטומטם יותר", שישב בצד ולא יגיב.

פורסם

חחחח,תשב בצד.

טסתי בשנה שעברה יותר מ30 פעם בססנה,ותאמין לי אחרי הפעמיים הראשונות זה לא מרגש בכלל,זה נחמד..

הוא אומר שאני מטומטמם אז אני אומר שהוא יותר מטומטמם,אסור?

אגב מה היה הרישום של הססנה שטסתה איתה?

פורסם

א. יסעור זה מסוק פעם אחרונה שבדקתי, לא מטוס.

ב. ב 7 ג'י היד שלך שוקלת כאילו מחוברים אליה 30-40 קילו. כל פעולה הכי בסיסית היא קשה מאוד. סימולטור זה טוב לדמות מנוע מקולקל בלי לחבל במטוס, לא בשביל להתאמן.

ג. ססנה לא מפעיל לחצים על מי שבפנים, אין מה להשוות. הוא ייתפרק בלחצים האלה.

פורסם

נו דיברתי על סימולטור המסוקים שחיל האויר רכש למסוק היסעור

פורסם

ג. ססנה לא מפעיל לחצים על מי שבפנים, אין מה להשוות. הוא ייתפרק בלחצים האלה.

תבהיר את עצמיך... כי בפעם האחרונה שטסתי, כן הרגשתי לחצים עליי, אז על מה אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון לא ברמה של כוחות ה-G שפועלים על טייס קרב בזמן תירגול קרב אוויר..

פורסם

יוט, זה ברור לי כשמש שהכוחות שפעלו עלי בססנה (למרות שבטיסה נוצלה יכולתו האקרובטית של בססנה עד תום.) אינה אלה כלום ביחס לכוחות הפועלים על מטוס הקרב, וזה רק מחזק את דעתי שהסימולטור אינו אלה חלק בלבד מתהליך הלימודים על המטוס ולא התהליך עצמו.

פורסם

איזה יכולת אקרובטית יש לססנה בכלל? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים