פורסם 2005 ביוני 3020 שנים לא, אני לא הייתי שם, וגם אין לי כל כך קשר לצלם אבל בגלל שהתמונות מדהימות, חשבתי שכדאי לפרסם פה. כל הזכויות שמורות לצלם, עוז אברהמי מפורום הסימולטורים בגיימר. http://www.isra-sim.com/IAF/ozgallery001.htm
פורסם 2005 ביולי 120 שנים WOW כמה כסף משקיעים בטקסים האלה, לא יאומן !כן... עם כל הדלק של המטוסים שבוזבז כאן והטילים היו יכולים לקנות איזה 20 מורים לשנה הבאה
פורסם 2005 ביולי 120 שנים כל המטוסים שרואים הם אמיתיים? כי זה נראה כמו צעצוע גדול לא, זה הכל מרונדר ע"י כרטיסי הדור הבא של Nvidia, ה 8800 GTMIX.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים כאן טד טרנרר ממוזיאון חיל-האויר בחצרים.. :lol: כן זה נכון,לטייסים יש יהלום בזין!!! הטייסות שלנו הן מכונות קרב ערוכות ומשומנות היטב,אני עצמי שימנתי אותן אחת אחת!!! איך נקראתי על הקטעים איתו.למרות שהעונה השישית של חלומות בהקיציס היתה די נפילה יחסית לקודמות,עדיין היו בה דברים גאוניים.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים לא, זה הכל מרונדר ע"י כרטיסי הדור הבא של Nvidia, ה 8800 GTMIX. גם האנשים ? ד"א יש איזה מטוס שם שכתוב שרק לאדם אחד מותר לטוס בו, מאיזו סיבות רק לאדם אחד מותר?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים גם האנשים ? ד"א יש איזה מטוס שם שכתוב שרק לאדם אחד מותר לטוס בו, מאיזו סיבות רק לאדם אחד מותר? 1)איזה אנשים? 2)יכול להיות שפיספסתי פה משהו,אבל נדמה לי שהוא דיבר בציניות.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים כן רק אדם אחד יודע לטוס בו בארץ כי זה מטוס ממלחמת העולם השניה - ה- SpitFire.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים למה רק אדם אחד?! על מה אתה מדבר?! זה היה המטוס האהוב על עזר ויצמן ז"ל (הספיט השחור) ועכשיו הטייס ההיה איזה מפקד/מדריך משהו בדרגה גבוהה בטיסה האחרונה שלו, כאשר יהיה מישהו אחר שיטוס עליו.ודרך אגב היה טקס מ-ד-ה-י-ם ! ! ! פשוט מעורר קנאה רבת עוצמה בד בבד עם הערכה בלתי נילאת על כוחם ויכולתם של הטיים הללו (וכולה בני 22 גג!!) + תואר ראשון...זה מדהים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.