עבור לתוכן

מישהו שמע על מעצרים והחרמת מחשבים בארץ בגלל file sharing?

Featured Replies

פורסם

http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html

מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא :P

גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ.

http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

פורסם

זה לא file sharing..... ::) ממש איכפת ל FBI מילדים מסכנים בקאזא..

פורסם

זה לא תקף לארץ, רק לארהב.

פורסם

בכתבה ההראשונה הזכירו את ישראל.

פורסם
  • מחבר

זה לא file sharing..... ::) ממש איכפת ל FBI מילדים מסכנים בקאזא..

זה כן.

זה לא תקף לארץ, רק לארהב.

אולי תקרא במקום לקפוץ.

עכשיו זה גם רשמי ממשרד המשפטים האמריקאי:

http://www.usdoj.gov/opa/pr/2005/June/05_crm_353.htm

פורסם

אני לא יודע מה קשר למעצרים וכאלה....

אבל אתמול זה היה חוקי היום כבר לא....

פורסם
  • מחבר

זה לא היה חוקי מעולם,זה שאנשים היו מורידים(ועדיין) לא עושה את זה חוקי :)

פורסם
  • מחבר

כי כשאני פתחתי את הת'רד הזה החדשה לא הייתה בשום מקום בארץ (חיפשתי).

ובכלל בכתבה הם התבלבלו עם מעצרים\החרמות של קבוצות שמשחררות דברים לבין file sharing,נו טוב,כתבים ישראליים ::)

פורסם

כי כשאני פתחתי את הת'רד הזה החדשה לא הייתה בשום מקום בארץ (חיפשתי).

ובכלל בכתבה הם התבלבלו עם מעצרים\החרמות של קבוצות שמשחררות דברים לבין file sharing,נו טוב,כתבים ישראליים  ::)

נו חלאס אנשים עם הגישה האנטי ישראית הזאת...גם אני הייתי ככה אבל חלאס זה מה שעושה אותנו בסופו של דבר דפוקים...

למה כל דבר ישראלי הוא גרוע בשבילכם ?!

פורסם

זה כן.

ובכלל בכתבה הם התבלבלו עם מעצרים\החרמות של קבוצות שמשחררות דברים לבין file sharing,נו טוב,כתבים ישראליים ::)

מי קופץ עכשיו? :s07: ::)

פורסם

מישהו מארהב יבוא לעצור אנשים בישראל?

פורסם

אם אוכל להתייחס לנושא ברצינות....

א. למשטרה אין משאבים לניהול מאבק כזה, לפדרציה הישראלית לתקליטים יש. מה שזה אומר שמעצרים לא סביר שיהיו (בטח לא עד אחרי ההתנתקות, ובלי פוליטיקה בבקשה) אבל תביעות אזרחיות עוד יגיעו. כמה תביעות? נגד מי? האם הספקים ייתנו מידע מפורט ללא צו בית משפט? אי אפשר ממש לדעת כרגע.

ב. ההתמקדות תהיה כנראה במחליפי טראקים של MP3 ולא בשאר המשתמשים, מכיוון כי זה הכי פשוט לאתר ולהוכיח בבית משפט. כל טראק בודד הוא הפרה של החוק, לעומת קבצים אחרים (ארכיבים, נגיד) שיהיה יותר קשה להוכיח משפטית שקובץ RAR או ISO הוא הפרה של 10 אישומים ולא אישום בודד אחד.

ג. בחו"ל (וכך יהיה בארץ, ניתן לשער) ההתמקדות תהיה על השיתוף עצמו ולא על הורדות. ז"א יתבעו אנשים שייתנו קבצים ולא באנשים שהורידו אותם. גם כן כי זה יותר קל להוכיח שזה עבירה על החוק. כמובן, בגלל שבאימיול ובביטטורנט השיתוף הוא חלק מההורדה, זה סעיף שלא ממש עוזר לאנשים להתגונן.

אז מה עושים?

או שמסתכנים, או שלא משתפים או שמוצאים עו"ד ממש יקר.

פורסם
  • מחבר

מי קופץ עכשיו? :s07: ::)

ההערה על אל תקפוץ לא הייתה לגביך,תסתכל טוב :)

נו חלאס אנשים עם הגישה האנטי ישראית הזאת...גם אני הייתי ככה אבל חלאס זה מה שעושה אותנו בסופו של דבר דפוקים...

למה כל דבר ישראלי הוא גרוע בשבילכם ?!

מי אמר שכל דבר ישראלי הוא חרא? אני רק מציין שהכתבים בארץ חולי נפש....אתה צריך פרוזק אחי :P

פורסם

אם אוכל להתייחס לנושא ברצינות....

א. למשטרה אין משאבים לניהול מאבק כזה, לפדרציה הישראלית לתקליטים יש. מה שזה אומר שמעצרים לא סביר שיהיו (בטח לא עד אחרי ההתנתקות, ובלי פוליטיקה בבקשה) אבל תביעות אזרחיות עוד יגיעו. כמה תביעות? נגד מי? האם הספקים ייתנו מידע מפורט ללא צו בית משפט? אי אפשר ממש לדעת כרגע.

ב. ההתמקדות תהיה כנראה במחליפי טראקים של MP3 ולא בשאר המשתמשים, מכיוון כי זה הכי פשוט לאתר ולהוכיח בבית משפט. כל טראק בודד הוא הפרה של החוק, לעומת קבצים אחרים (ארכיבים, נגיד) שיהיה יותר קשה להוכיח משפטית שקובץ RAR או ISO הוא הפרה של 10 אישומים ולא אישום בודד אחד.

ג. בחו"ל (וכך יהיה בארץ, ניתן לשער) ההתמקדות תהיה על השיתוף עצמו ולא על הורדות. ז"א יתבעו אנשים שייתנו קבצים ולא באנשים שהורידו אותם. גם כן כי זה יותר קל להוכיח שזה עבירה על החוק. כמובן, בגלל שבאימיול ובביטטורנט השיתוף הוא חלק מההורדה, זה סעיף שלא ממש עוזר לאנשים להתגונן.

אז מה עושים?

או שמסתכנים, או שלא משתפים או שמוצאים עו"ד ממש יקר.

אז בוא נגיד לך משהו, ההתמקדות הפעם, לאומת שנה שעברה, הייתה על קבוצות סרטים, משחקים ותוכנות. קבוצות אמפי 3 לא נפגעו בנתיים.

ושוב, תתחילו להבין שלאף אחד לא באמת איכפת מהילדים שמורידים מקאזא, תאמינו לי, אף אחד לא משתין לכיוון שלהם. מחפשים את הקבוצות והאנשים שאחראים לזה שהחומר הזה יגיע לאינטרנט (מה גם, מלכתחילה החומר הזה לא היה צריך להגיע לתוכנות P2P ובורדים עלובים למיניהם).

אגב, למי ששאל - כן, הגיעו ועצרו אנשים בארץ, פעם שנייה כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים