עבור לתוכן

האם יצא (או יצא בקרוב-חודש) משחק שדורש יותר מה-GF 5600 כדרישות מינימום?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה נסגר? מה אתה עיוור או משהו? מספיק עם הבדיחות בשקל.

עכשיו אני בסך הכל שאלתי על העבר והחודש הקרוב, לא איך שוק המשחקים יתפתח ולא לשנים ולעשרות שנים הבאות, שלא תבינו לא נכון תודה על האינפורמציה אבל זה לא מה שביקשתי, בסך, הכל שאלתי על החודש מקסימום חודשיים, אז עניתם לי, תודה ומספיק עם השטויות, עכשיו אם מישהו יודע משהו לגבי החודש חודשיים הבאים בקשר לכרטיס הזה אז שיכתוב, אם לא אני מבקש לא להגיב בנושא הזה, תודה.

פורסם

במשך חודש חודשיים הבאים לא יכול להיות שום שינוי רציני.

פורסם
  • מחבר

הנה תשובה לעיניין, תודה ואפשר לנעול...

פורסם

אתה בהתחלה לא אמרת שזה לכמה חודשים.

אתה שאלת לכמה זמן הוא יחזיק.

האמת שאני חושב על זה עכשיו אני מאמין שהוא יחזיק שנתיים אולי טיפה מעל ואז כבר או שתצא טכנולוגיה חדשה והוא לא יתמוך או שהוא יהיה ממש חלש והוא לא יוכל אפילו להפעיל משחקים ב 640 :S

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק שאלתי "לכמה זמן הוא יחזיק"?

אני שאלתי

ולא ביקשתי כלום חוץ מדרישות מינימום.

אני שואל אם מישהו פה שמע על משחק שהדרישות מינימום הם יותר מ GF 5600

המפתחים של משחקים בדרך כלל מפרסמים את הדרישות חודש או אפילו חודשיים לפני, לא שאלתי אם יצאו משחקים כאלה עוד שנה...

זה הכל, ואני חוזר ואומר לא אכפת לי עד מתי, כמה ולמה הכרטיס יחזיק, אני צריך תשובה לשאלה שלי בכן או לא וזה הכל, לא שום תשובה אחרת.

תקרא מה שאני כותב לפני שאתה משיב לי תשובה, שלא יהיו לך טעויות...

פורסם

טוב לפחות זה הביא רושם שאתה שאלת לכמה זמן הוא יחזיק.

וזה באמת שאלה שאי אפשר לדעת אפילו NVIDIA לא יודעת חח

אבל עכשיו אני אומר לך בערך הוא יחזיק שנתיים.

אני חושב שעוד שנתיים כמעט כל המשחקים לא יפעלו על הכרטיס הזה..

פורסם

מבחינה טכנולוגית הוא יחזיק אפילו יותר מ3 שנים.

כרטסים LOW END מדור הDX7 שהיה לפני 4-5 שנים מפעילים היום משחקים חדשים, אז ל DX9 MID-LOW ENDיש עוד הרבה זמן לשרוד.

בזמן הקרוב (שנה נגיד), אין סיכוי שהוא לא יכנס לדרישות מינימום של המשחקים.

אז אין מה לדאוג בקשר למשחקים שיצאו בקרוב.

וממה שאני ראיתי גם לא יצא שום משחק עם דרישות גבוהות יותר מהכרטיס הזה, אפילו אנריל 3 אמור לפעול טוב על 6600 אז בטח שהוא יפעל גם על 5600 במינימום הגדרות.

קיצר, אין מה לדאוג לזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

זה הקטע, שאני לא יכול לדאוג כי אין לי את הכרטיס, השאלה שלי התייחסה לדברים בכלל לא קשורים להפעלת משחקים אבל לא משנה, בקיצור תודה, עכשיו כשאני יודע שבשנה הקרובה לא יצא משחק עם דרישות מינימום של ה ,GF 5600 אין צורך להגיב בדיון יותר.

פורסם

אבל מה איכפת לך? קיבלת תשובה תן לאחרים להמשיך לדון בשאלה

פורסם

זה הקטע, שאני לא יכול לדאוג כי אין לי את הכרטיס, השאלה שלי התייחסה לדברים בכלל לא קשורים להפעלת משחקים אבל לא משנה, בקיצור תודה, עכשיו כשאני יודע שבשנה הקרובה לא יצא משחק עם דרישות מינימום של ה ,GF 5600 אין צורך להגיב בדיון יותר.

מה אתה לחוץ אחי??

אתה מרגיש את עצמך מנהל ''אפשר לנעול''

תרגע יש מספיק מנהלים אתה לא חייב גם לנהל את הפורום ;)

ובאמת ניהיה מעניין למה לא להגיב??

פורסם
  • מחבר

אני לא "מרגיש את עצמי מנהל" :kopfpatsch: אני פשוט לא רוצה שהת'רד שלי יהופך לת'רד בדיחות מפגר כמו שאני צופה שיקרה אם לא ינעלו אותו אבל לא משנה ובאמת לא איכפת לי, קיבלתי תשובה וזהו...

פורסם

בסדר נכון.

מה זה אכפת לך באמת מה יקרה עם התראד?

לא משלמים לך לא כלום.

עזוב שהתראד הזה יגיע לעמוד 100 של בדיחות אפילו מה זה אכפת לך :silly:

פורסם

אנשים תתעוררו - אתם שופטים לפי BF2 שהוא משחק דורשני מאוד - המנוע שלו והקידוד שלו אחד הגרועים שראיתי בלי פרופורציה ממש לדעתי.

המתכנתים יכלו לעשות עבודה הרבה יותר טובה עם האופטימיזיה של המנוע. גם BF הראשון היה ככה וגם BF V .

לדעתי משחק כמו BF2 (שיש לו גרפיקה מעולה ללא ספק) הוא חלומן הרטוב של ATI ו NVIDIA ויצרני הזכרונות , שאפילו שיש משחקים עם גרפיקה אפילו יותר טובה, המשחק הזה דורש פשוט יותר מידיי בגלל תכנות לקוי וחוסר אופטימזציה של המנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים