עבור לתוכן

למה האזוראוס שלי כ"כ איטי?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד.

אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט.

בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון שה-ADSL בארץ מגביל אותי למהירות העלאה של 12KB/s, זה המקסימום שאני יכול לתת.

מאחר ולא הייתי מרוצה ממהירות ההורדה האיטית, התקנתי את הגירסה החדשה של אזוראוס (2.3.0.4), וניסיתי להמשיך את ההורדה של הטורנט באזוראוס לאחר שהוא הגיע ל-40% בקליינט הרשמי. הבעיה היא שאזוראוס זיהה את הטורנט כ-19% בלבד ולא 40%. בנוסף לכך, אזוראוס מוריד לי את הטורנט במהירות בלתי נסבלת הנמוכה מ-1KB/s.

כאשר ניסיתי לחזור לקליינט הרשמי של הביטורנט, לא הצלחתי לחדש את ההורדה של הטורנט, ולכן נאלצתי להישאר עם אזוראוס שממשיך את ההורדה בצעדי צב.

מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4 והפורטים של אזוראוס פתוחים (שיניתי את הברירת מחדל).

מישהו יכול בבקשה לעזור לי להגדיר את ההגדרות של אזוראוס להגדרות מיטביות עבור טורנטים שמחייבים מהירות העלאה שווה למהירות ההורדה, כך שאני אוכל להוריד טורנטים כאלה במהירות של 10KB/s+?

פורסם

מציע לך לעבור לBITCOMET 0.59, הייתי חסיד של אזוראוס . השתמשתי בכולם מ2000 עד 2304 (כולל ה2303B)

אבל אחרי הCOMET אני לא חוזר לאזוראוס

הCOMET לוקח פחות (הרבה פחות) זכרון וכוח מהמחשב ומוריד מהר מאוד

כמובן תלוי בטראקר

אבל אני מורד 100 + קבוע עם 6-8 הורדות

פורסם

אצלי אני מוריד באזוראוס על 150 וזה נחשב אצלי למהירות סבירה+

ואתה לא אמור לאפשר העלאה מקסימלית, משום שזה חונק את מהירות ההורדה.

תגביל את העלאה או ל-3.8 או ל-6.4

פורסם

לכמות הסידרים יש השפעה גדולה גם כן

וגם אם זה קובץ חדש או שזה כבר מספיק זמן באינטרנט

קבצים קטנים יורדים יותר מהר

לפעמים יש כל מיני הגבלות אצל הטראקר אז צריך לראות...

פורסם
  • מחבר

BitComet או קליננטים אחרים לא ממש יעזרו לי, מכיוון שכפי שאמרתי ה-Tracker של ה-Torrent לא מאפשר להוריד במהירות גבוהה מהמהירות בה אני מעלה בפועל, והדבר לא קשור באיזה קליינט אני משתמש.

זה שאנשים אומרים לי שהם מורידים במהירות כזו או אחרת בקליינט מסויים גם לא עוזר לי, מכיוון שאני מדבר על טורנטים מסויימים שלא ניתן להוריד במהירות גבוהה אלא רק במהירות מקסימלית של 12KB/s, ואני רוצה להגיע למהירות הזו באזוראוס (כרגע אני מוריד במהירות נמוכה מ-1KB/s).

אני יודע שמהירות העלאה גבוהה חונקת את מהירות ההורדה המקסימלית, אבל אני חייב לתת מהירות העלאה גבוהה.

מהירות ההעלאה המקסימלית שלי היא 16KB/s ואני מאפשר מהירות מקסימלית של 12KB/s.

לטורנטים אליהם אני מתייחס יש כ-50 Seeds וכ-200 Peers לכ"א.

משום מה, הטורנטים הנ"ל לא מנצלים את כל הרוחב פס שאני נותן להם להעלאה (בקליינט הרשמי הם כן ניצלו אותו), גם כאשר אני מוריד כ"א מהם לבד.

יתכן ובמידה ואני אצליח לגרום לכך שרוחב הפס העולה שלי ינוצל במלואו (12KB/s מתוך 16KB/s), אז מהירות ההורדה שלי תעלה.

איזה הגדרות אני צריך להגדיר באזוראוס כדי למקסם את ההורדות בצורה מיטבית?

נ.ב.

לכל ההורדות יש אור ירוק, אבל כאשר אני יוצא מאזוראוס ומפעיל אותו מחדש, לכל ההורדות יש אור צהוב ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שיהיה אור ירוק.

פורסם

אולי יש לך במקרה נורטון אנטי-וירוס 2005?(כי הוסיפו בו מערכת הגנה חדשה שדי מדמה את הפעולות של הפיירוול, היה לי פעם את הנורטון הזה והוא עשה לי בעיות עם האזוראוס)

פורסם

Borg !

תראה אם הטראקר מגביל אין מה לעשות

בקשר להגדרות אתה לא צריך לעשות שם כלום כמעט רק תשנה את הפורט ליתר ביטחון

תן איזה 6 באפלוד

בחיבורים תעשה 100 לכל קובץ ותשאיר 400 בכללי...

זהו כל השאר כבר תלוי מאיפה תוריד ומה תוריד...

תשתמש בתוכנות אחרות ...אם זה לא טוב...

כי אין קסמים בזה

פורסם

בשל הפופולאריות ההולכת וגוברת של אזורס, גם אני החלטתי להעניק לקליינט את העונג להוריד טורנט בשבילי והמהירויות היו מתסכלות כאשר רובם לא עברו את ה - 1KB כאשר 3KB היה השיא של השיא.

לאחר שבדקתי קליינטים רבים, הטוב מכולם לדעתי האישית הוא BITComet.

קליינט קליל ונוח שרשום בשפת C++, לא צורך הרבה משאבים, מעוצב בצורה קלה ונוחה וגם מהיר - אני מציע לנסות אותו.

שים לב שאתה מגדיר את הביטורנט כראוי ולא מאפשר העלה מקסימלית בגלל שזה 'חונק' את ההורדה כמו שהזכירו, ומהירויות הגלישה תוך כדי פשוט נוראיות :s07:

פורסם

אני רוצה לבדוק את המהירות אצלי אז אפשר טורנט(חוקי) שאפשר להוריד בו על + 100?

פורסם

אם אתם מעוניינים לבדוק את המהירות בצורה הטובה ביותר, תורידו כל מני קבצים מהאתר הזה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-NOD32.

אין לי בעיה של מהירות הורדה באזוראוס.

הבעיה היא עם טורנטים מסוימים שה-Tracker מגביל את מהירות ההורדה שלהם למהירות ההעלאה.

לטורנטים אחרים שלא מוגבלים ע"י ה-Tracker יש מהירות די גבוהה.

הגדרתי מהירות העלאה מירבית של 12KB/s מתוך 16KB/s.

בעיקרון, אם הטורנט היה מנצל את מהירות ההעלאה המירבית שאני מאפשר, אז מהירות ההורדה שלי הייתה כ-12KB/s (לא מהיר, אבל סביר). אולם, משום מה הטורנט לא מנצל את מהירות ההורדה המירבית. הוא מעלה במהירות של 1KB/s-4KB/s, ולכן מהירות ההורדה שלי בד"כ נמוכה מ-1KB/s. לשם השוואה, בקליינט הרשמי של הביטורנט, מהירות ההעלאה וההורדה של אותו טורנט עמדה על כ-12KB/s (קצב עולה ויורד) באופן די יציב. משום כך, אני מניח שהבעיה היא בהגדרות של אזוראוס שלא מאפשרות לטורנט לנצל את מלוא רוחב הפס העולה שאני נותן לו.

100 חיבורים לכל טורנט ו-400 חיבורים סה"כ זה ברירת המחדל של אזוראוס. לא צריך לשנות את זה?

מה זה Default max upload slots per torrent (ברירת המחדל זה 3)?

אני לא חושב שאזוראוס הוא קליינט ביטורנט כ"כ פופולארי ללא סיבה.

מישהו יודע איך אפשר להגדיר אותו בצורה מיטבית עבור טורנטים שדורשים מהירות העלאה זהה למהירות ההורדה?

דרך אגב, ניסיתי להוריד את אותם טורנטים באמצעות BitTornado, אבל הוא הוריד מאוד לאט ונטה להיתקע אחרי כמה דקות של פעולה. את BitComet אני לא מצליח להוריד. משום מה, בכל פעם שאני גולש לאתר של BitComet (ניסיתי כמה וכמה פעמים, גם לאחר איתחול של המחשב), הדפדפן שלי קורס.

הקליינט היחיד שאפשר לי הורדה במהירות סבירה (ההתייחסות היא לאותם הטורנטים) ובלי הגדרות הוא הקליינט הרשמי של הביטורנט. אולם, אחרי שעברתי לאזוראוס כאשר הקובץ היה ב-40%, אזוראוס הוריד את אחוז ההשלמה ל-19% (עכשיו זה כבר 20%), אולי מכיוון שהוא זיהה תקלה בבדיקה של הקובץ. בכל אופן, כאשר ניסיתי לחזור לקליינט הרשמי של הביטורנט, לא הצלחתי להמשיך את ההורדה באמצעותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים