פורסם 2005 ביוני 3020 שנים היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים כמו מי שאמר.. Call Of Duty וההמשך של המשחק United Offensiveמדהים ביותר (=ושמעתי על משחק בשם Chrome..שמעתי שהוא חמודוכמובן HL2
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר תודה על ההמלצות. הנה המפרט: AMD Athlon 64 3000 Venice Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra LG F700P Flatron Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256MB DVI Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אף אחד לא הזכיר פה את The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bayלמרות שזה משחק שכביכול מבוסס על סרט ורובם לא טובים, זה משחק מדהים..המשחקיות מצויינת. המון קטעי התגנבות ולחימה של פנים מול פנים. גראפיקה שלא הייתה מביישת את דום 3...לדעתי גם טובה יותר מדום.וגם הסאונד מצויין, המון דיאלוגים שמבצע ווין דיזל ואקס-זיביטבקיצור, משחק נדיר ומעולה
פורסם 2005 ביולי 220 שנים שוב כמו שנאמר, HALF LIFE 2 כמובן. וגם Star Wars Republic Commando לא שיחקתי אבל שמעתי שהוא נחמד מאוד (כמו SWAT4), וגם זה אותו סגנון כמו SWAT4, רק מקום וזמן אחר בגלקסיה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.