עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר

בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח.

הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA.

יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד.

כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים

שציינתי.

תודה

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא איכפת לי מי יצרן הצ'יפ העיקר שהכרטיס יהיה איכותי משמעותית מהכרטיס שלי ושיהיה של חברה ידועה ומוכחת

עם קירור מספיק טוב.

עכשיו לגבי הכרטיס ששלחת לי האם הוא עדיף על ה RADEON 9550?

פורסם

הוא יותר חזק ממנו אבל אם תעשה OC ל9550 בקלות תגיע לרמה של ה9600P

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר שבתקציב שלי ללא OC הצ'יפ הכי טוב שאני יכול לקבל זה ה 9600 PRO או שיש עוד מועמדים?

דרך אגב מה ההבדל בין 9600XT לבין PRO?

פורסם

היי

יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר

בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח.

הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני  ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA.

יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד.

כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים

שציינתי.

תודה

אחי אל תיקח את ה9600PRO שכולם אמרו לך

קח את הGEFORCE 6200 AGP 128BIT הוא יותר טוב ואם תעשה מוד של פתיחת צינורות וOC תוכל להגיע כימעט לתוצאות של ה6600GT

אז קח את ה6200 ולא תיצטער

פורסם

כמה שאתה טיפש!!!

הוא אמר שהוא לא צריך כרטיס חזק למשחקים ה6200 עובר את התקציב שלו ב100 שקל אם להחשיב את המשלוח, והוא אמר שהוא לא רוצה לעשות OC!!!

פורסם

כמה שאתה טיפש!!!

הוא אמר שהוא לא צריך כרטיס חזק למשחקים ה6200 עובר את התקציב שלו ב100 שקל אם להחשיב את המשלוח, והוא אמר שהוא לא רוצה לעשות OC!!!

אחותך טיפשה ימסכן גם אם הוא לא עושה OC ה6200 עדיף מה9600PRO ויש 6200 של חברת GIL שעולה 600 שקל אז דיי לזיין במוח

פורסם
  • מחבר

תירגעו חבר'ה לא צריך לריב.

פורסם

תראה אם אתה רוצה באן בבקשה אני לא יעמוד בדרכך, עכשיו ה- 6200 איך שהוא הוא יותר חלש מה- 9600P וכשבן אדם מביא תקציב עד 600 שקל זה לא אומר לנצל כל אגורה... תחשוב כאילו אתה מחפש לעצמך...

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני שואל אבל מה הידע שלכם בנושא חומרה?

פורסם

תראה אם אתה רוצה באן בבקשה אני לא יעמוד בדרכך, עכשיו ה- 6200 איך שהוא הוא יותר חלש מה- 9600P וכשבן אדם מביא תקציב עד 600 שקל זה לא אומר לנצל כל אגורה... תחשוב כאילו אתה מחפש לעצמך...

תבין גבר ה6200 גם בלי OC הוא יכול לעשות מוד שזה בדיוק חצי שניה שלא צריך שום ידע בשביל זה אז למה לקנות 9600PRO באותו מחיר של כרטיס שעם מוד קטן של סימון שורה אחת באיזה תוכנה הוא מגיע לרמה של כרטיס של 800 שקל אז לזה אני קורה ניצול של כול ה600 שקל

מבין?

והנה קבל 6200 שעולה 475 שקל אז להפך עכשיו הוא יוצא מורווח

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10417

גם אם הוא לא עושה מוד הכרטיס הזה ברמה של ה9600PRO במחיר של 475 שקל הוא חוסך כאן  125 ש"ח אז יוצא לו יותר שווה

פורסם

זה עם קירור פסיבי ובכלל חברה ג'נרית לגמריי לא נראה לי שתגיע עם זה למשהו...

פורסם

לדעתי לקנות radoen 9600 pro זה די בזבוז.

אפשר לקנות ב350 ש"ח (בערך) את הradeon 9550 ובעזרת סופדמוד פשוט ביותר (לפי מה שאני יודע זה קל וצריך רק להתקין איזה דרייברים ואולי עוד לעשות משהו קטן) ניתן להגיע לביצועים של 9600xt (שיותר טוב מה9600pro).

לכן אם כבר הולכים בכיוון של ה9600pro, עדיף לחסוך ולקנות את ה9550 (+לעשות את הsoftmod).

אם לא, אז יש את אפשרות ה6200, שגם כן לאחר softmod ניתן להגיע איתו לgeforce 6600, שיותר טוב מה9600xt אפילו ומציג ביצועים לא רעים.

רק אם אתה לא מתכוון לעשות שום סופטמודים ואתה מעדיף לא לגעת בכרטיס בכלל,רק אז לדעתי שווה לקחת את ה9600pro.

פורסם

עופר, אתה מתכוון לעשות OC או Softmod?

אם כן, קח את הGigabyte R9550 128MB 128BIT, בעזרת OC תוכל להגיע לביצועים כמעט כמו של R9600P.

או ב650 ש"ח (פחות או יותר) יש את הLeadtek GF6200 AGP, בSoftmod (בעזרת התוכנה RivaTuner בגרסא האחרונה) אפשר לפתוח צינורות עיבוד ואז בעזרת OC אפשר להגיע לרמה של GF6600GT\R9800P שחזקים פי 2 מהR9600P.

אם אתה לא מתכוון לעשות OC או Softmod הייתי ממליץ לך ללכת על הGigabyte R9600P שGigaBoT הציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים