פורסם 2002 ביולי 2523 שנים לחבר שלי יש בעיה:יש לו חלונות XP (אם זה קשור)בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעהDrive Not Ready - Sytem Haltedואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמיםיש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת?יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ?בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים התופעה הזו קרתה לי בדיוק אחרי שהייתי פותח את המחשב ועובד עליו .פשוט פתחתי אותו שוב , ובדקתי את החיבורים של IDE , ואפילו הוצאתי אותם והחזרתי שוב וזה הסתדר לי .
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים כולכם טועים אני יודע מה הבעיה זה יכול להיות בגלל שכיביתם את המחשב בלי התחל->כיבוי ואז נהיו לכם סקטורים פגומים וגם בגלל שהדיסק שלכם קיבל מנה של חשמל סטטי אני יודע שזה לא תמיד יופיע-אלא רק כשהמחט של ההארדדיסק תיתקעבכל מקרה תשמעו רעש כזה טררררר טרררר מהמחשב
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים תיכנס לWINDOWSתלחץ START<RUNCHKDSK /Fשאלה תענה Yתעשה ריסט ותן לו ליבדוק את הקבצים במחשב שלך אם הוא ימצא קבצים פגומים הוא יחליף אותם!מקווה שזה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.