עבור לתוכן

עבודה ראשונה ב3D

Featured Replies

פורסם

תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי).

[attachment deleted by admin]

פורסם

הללואי וגם לי הייתה שליטה להכין אפילו קוביה ! :silly: לפי דעתי זה מאוד יפה..

אני גם הייתי רוצה לדעת למדל משהו. זה פשוט נראה כלכך מורכב ומסובך וגם לא נוח :kopfpatsch:

ואני חסיד של החיים הקלים כמו שאומרים :hat:

בכל אופן זה יפה ולפעם ראשונה זה ממש מעולה !

פורסם

עבודה יפה מאוד :yelclap:

ויחסית לפעם ראשונה יצא לך פצצה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הללואי וגם לי הייתה שליטה להכין אפילו קוביה ! :silly: לפי דעתי זה מאוד יפה..

אני גם הייתי רוצה לדעת למדל משהו. זה פשוט נראה כלכך מורכב ומסובך וגם לא נוח :kopfpatsch:

ואני חסיד של החיים הקלים כמו שאומרים :hat:

בכל אופן זה יפה ולפעם ראשונה זה ממש מעולה !

אחי תקרא מדריכים ואל תוותר, אתה יודע כמה פעמים רציתי לשרוף תמחשב עד שיצא לי משהו?!!? בסופו של דבר מצאתי תכלים הנכונים :)

פורסם

יפה מאוד לעבודה ראשונה

דברים שתוכל לשפר לעבודה הבאה:

להוסיף BUMP לעץ

לשים משטח מתחת לארונית

פורסם
  • מחבר

רק אם היה לי מושג מזה BUMP לעץ

פורסם

bump לעץ?! חשבתי שזה פורמאיקה :)

מפת bump זו שיטה ליצור אשליה של הבדלי גובה על משטח ע"י מניפולציה על הנורמאלים (במילים יותר פשוטות - זה לא משנה גאומטריה, אבל משנה את הכיון שבו קרן אור שפוגעת במשטח חוזרת)

זה שימושי רק כשהפרטים שהבדלי הגובה יוצרים הם קטנים, וזוית הצפיה היא באיזור ה- 90 מעלות.

ה"דבר האמיתי" נקרא displacement map והוא ממש משנה את הגאומטריה של האובייקט (זה הרבה יותר כבד חישובית)

בכל אופן, bump map זה יופי בשביל להוסיף חריצים או חיספוס למשטח.

פורסם

bump לעץ?! חשבתי שזה פורמאיקה :)

מפת bump זו שיטה ליצור אשליה של הבדלי גובה על משטח ע"י מניפולציה על הנורמאלים (במילים יותר פשוטות - זה לא משנה גאומטריה, אבל משנה את הכיון שבו קרן אור שפוגעת במשטח חוזרת)

זה שימושי רק כשהפרטים שהבדלי הגובה יוצרים הם קטנים, וזוית הצפיה היא באיזור ה- 90 מעלות.

ה"דבר האמיתי" נקרא displacement map והוא ממש משנה את הגאומטריה של האובייקט (זה הרבה יותר כבד חישובית)

בכל אופן, bump map זה יופי בשביל להוסיף חריצים או חיספוס למשטח.

אתה טועה, כי אתה לא מבין משו בסיסי ידידי =)

בתלת מימד לא חוזרים אחרי המציאות, מדמים את המציאות

מבחינה טכנית הטקסטורה שהוא שם לא אמורה להיות חלקה, היא אמורה להיות עץ אלון לא משוייף עם לקה.

טכנית ללקה הזו ולחוסר השיוף ישנם מילימטר או פחות, של בליטה, העין כבר מכירה מחיי היום יום את המילימטר או פחות הזה של הבליטה ומכניסה למוח סכמה של המרקם הזה כאשר המוח כבר מפרש את המגע שיווצר עם המשטח מראש וכאשר תסתכל על התמונה התלת מימדית המוח יעשה השוואה.

כאשר אתה נותן BUMP מנייטורי כדי לדמות את הבליטה, אתה חופף עוד חלק מהתמונה התלת מימדית שלך, עם המציאות.

עמית.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

לי - כמו שזה, זה נראה כמו פורמאיקה (מן הסתם, בגלל שזה נראה חלק)

פורסם

יפה מאוד!

פורסם

יפה מאוד אבל קצת יותר מידי חשוך לא?

בכול אופן עבודה יפה... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים