עבור לתוכן

דעות על ראוטר אלחוטי של D-LINK

Featured Replies

פורסם

אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם....

ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו

תודה מראש

פורסם

אני חושב שבטוחח מחירים של הD-LINK הוא אופציה לא רעה. הוא והEDIMAX הם סבבה, אבל לא יותר מזה. אם הייתי בונה רשת אלחוטית עכשיו, הייתי משקיע קצת יותר והולך על 3COM או SISQO. אולי אני אשלם יותר עכשיו אבל זה יחסוך הרבה זיוני שכל מיותרים בעתיד.

בקטע של רשת אלחוטית, שלמרות כל השיפורים שנעשו בה, עדיין שווה ללכת על הטוב ביותר. כי כל עיכוב, או חוסר יציבות יכולים ממש ממש לעצבן.

פורסם

אתה מתחבר לאינטרנט בכבלים או ב- ADSL?

ב- ADSL שמעתי שהוא לא רע, אבל בכבלים (מניסיון) יש לו בעיות התנתקות קשות (הוא לא מחזיק 24 שעות רצוף בלי reset).

מה שכן, התווך שלו לא רע.

אני יכול להגיד על ראוטר של CNet שאצל ההורים שלי שהוא מאוד יציב (החזיק חודשיים בלי reset), אבל הטווח שלו על הפנים (לפחות עם כרטיסי ה- USB שבאים איתו)

פורסם
  • מחבר

יש לי כבלים....ומה הקטע עם הריסטים?!....אני לא יסבול את זה כל יום....יכול להיות שזאת תקלה ספציפית אצל מישהו??

פורסם

יש לי אותו

בתור נתב גם ל- ADSL הוא ממש גרוע עם ריסטים שמשגעים אותך

ב ADSL יש פיתרון פשוט והוא להעביר את הניתוב למודם של בזק ולהפוך את ה-624 לנקודת גישה AP

בתור AP הוא יציב ועובד מעולה

אם יש לך כבלים צפה לבעיות

פורסם
  • מחבר

אז איזה ראוטר במחיר שפוי יתן ביצועים עדיפים??

פורסם

תתיעץ עם התמיכה של DLINK בישראל

יש להם עצות והמלצות מצויינות לפני קניה

תכתוב להם איזה חיבור יש לך, איזה מחשבים אתה רוצה לחבר ומה המרחק בין החדרים כולל פירוט מכשולים כמו ממ"ד

mailto:support@dlink.co.il

פורסם

למה D-LINK? בחירה לא טובה לדעתי.

חפש נתבים של החברות הבאות: SMC, LINKSYS, BELKIN.

הראוטרים של D-LINK לא מהמדהימים בלשון המעטה.

פורסם

ככה 624 אוהב לעבוד

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים