פורסם 2005 ביוני 2920 שנים שלום ,בעיה מוזרהיש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחייםמה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מממ ... זה נראה לי בעיית חום , מה הטמפ' שלך בזמן מאמץ? של כל הרכיבים : מעבד , לוח אם וכרטיס מסך.אחרי שתבדוק נראה מה עושים אחרי זה ...
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר מקובל.תגיד איך אני בודק טמפרטורת כרטיס מסך ומעבד בזמן מאמץ של המחשב ??
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מממ כרטיס מסך תבדוק דרך הדריוור של הכרטיס , של הלוח והמעבד דרך תוכנת האוורסט שתוכל למצוא אותה במדור ההורדות של האתר.בנוגע לאיך שבודקים במאמץ? פשוט תשחק במשחק , במקרה שלך BF2 , לאחר ככה חצי שעה תצא מהמשחק ותבדוק את הטמפ' ...למעבד וללוח הנורמל זה 50-56 במאמץ.לכרטיס מסך תלוי בחברה בד"כ זה עד 70 - 60.אחרי שתבדוק תחזור ותגיד אם זאת הבעיה.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים תחפש ב- Everest איפה שיש את הנתונים על הכרטיס מסך שם מופיעה לך גם הטמפרטורה.או שתלך להגדרות כרטיס מסך שלך דרך שולחן העבודה.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אהלן !הורדתי את התכונה צירפתי תמונה שמראה את הטמפרטורה עכשיוהאם היא נורמלית נכון לעכשיו (מחשב לא במאמץ)האם השורות שסימנתי אלה הם השורות שאני אמור לראות כאשר המחשב נמצא במאמץ ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים הטמפרטורות טובות +עכשיו תבדוק אותם במאמץ - תכנס למשחק למשך חצי שעה תצא ממנו ותבדוק טמפ' - זה נקרא לבדוק במאמץ אם זה לא זה , כנראה בעיה בדריוורים תוריד חדשים , אבל קודם כל בוא נבדוק את עניין החום - תבדוק טמפ' במאמץ תחזור לפה עם תשובה.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים הטמפרטורות מנוחה שלו הם טובות. כנראה שאחרי מאמץ הוא יגיע ל-55-60 מעלות שזה בסדר אז זה אומר שזה לא קשור בכרטיס מסך או במעבד.איזה ספק כוח יש לך?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אכן , יכול להיות בעיה בדריוורים גם , תנסה לעדכן לדריוור הכי טוב ותחזור עם תשובות...
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר יש לי את ה TK 430W ספקהדרייברים שלי הם 5.3 והם לא הכי חדשים אבל החדשים עובדים על המחשב שלי ממש רעבכל אופן צירפתי תמונה לקחתי באמצע המשחקיאצתי ממנו עם ALT TAB והפעלתי את התוכנה המלצתם עליה וצילמתי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.