עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם הזכרונות האלה טובים ותייעצו לי על זכרונות טובים לאובר בהכי זול שאפשר פליז!

Featured Replies

פורסם

שלום אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות זכרונות ועכשיו יתממש לי תיפה תקציב עכשיו השאלה שלי היא האים הזכרונות האלה טובים:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10467

אני חייב אותם רק לאובר קלוק עים הם לא טובים אז תתנו לי טובים למחיר הכי זול שתמצאו זה סביבות ה-500-600 ש"ח לא יותר

תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להביא טווינמוס ב460 מצויינים לoc (מגיעים ך2.2.2.5 ב250 עם מתח 3.5)

אבל אין מצס לג'יגה.

פורסם
  • מחבר

והלינק שסמתי אלה זכרונות לא טובים אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מה שהצאתי יותר טובים לאובר..

פורסם

המושקין הרבה יותר טובים

אבל גם הרבה יותר יקרים

פורסם

eli asus

באתר של מושקין רשום שזה DDR400 2-2-2 שעובד במתחים 2,5-2,8 ... אז אפשר להבין שזה TCCD .   

512MB TCCD של מושקין ב845 שח. לדעתי מחיר סביר בשביל זכרון ברמה כזאת .

avi2014

אתה יכול להביא טווינמוס ב460 מצויינים לoc (מגיעים ך2.2.2.5 ב250 עם מתח 3.5)

יש לך אפשרות לספק 3,5 -Vmem ?!?!? לא חושב שגם אצל eli asus יש ...

מה שהצאתי יותר טובים לאובר..

אני חדש בפורום וכבר הבנתי שאתה זורק מילים סתם ...לדעתי האישית moderator של הפורום יותר מדי סלחן .

יש לי כאלו זיכרונות (UTT-BH) ואני מאוד מרוצה מהם , אבל והם לא בדיוק יותר טובים לOC .

זיכרונות מבוססים על TCCD הרבה יותר "גמישים" וצריכים מתח שכמעט כל לוח יכול לספק כדי להגיע לDDR600 .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ראיתי עכשיו בפנדה שהם קיבלו מושקין REDLINE DDR433 שהוא עולה 580 שח. ל512MB . הוא מבוסס על אותם ציפים כמו TWINMOS .

לדעתי זה ממש שווה ... במידה ויש לכם אפשרות לתת Vmem=3,4-3,6v !!!

P.S. 

Eli אתה צריך לדעת מה בדיוק אתה רוצה לקבל . מחתימה שלך הבנתי שאתה עובד ב15X240FSB שנותן 3600MHZ ... בשביל סינכרון 230FSB או DDR480 לא שווה לקנות זיכרונות TCCD . אפילו TWINMOS יתן לך DDR480 2-2-2-5 בסינכרון ב3.3V .

אולי בעתיד הקרוב תרכיב מערכת קירור גז ותרצה לקבל 300FSB+  ... אני לא יודע .

אתה מחליט !

פורסם

eli asusבאתר של מושקין רשום שזה DDR400 2-2-2 שעובד במתחים 2,5-2,8 ... אז אפשר להבין שזה TCCD .   

512MB TCCD של מושקין ב845 שח. לדעתי מחיר סביר בשביל זכרון ברמה כזאת .

avi2014 יש לך אפשרות לספק 3,5 -Vmem ?!?!? לא חושב שגם אצל eli asus יש ...

אני חדש בפורום וכבר הבנתי שאתה זורק מילים סתם  ...לדעתי האישית moderator של הפורום יותר מדי סלחן .

יש לי כאלו זיכרונות (UTT-BH) ואני מאוד מרוצה מהם , אבל והם לא בדיוק יותר טובים לOC .

זיכרונות מבוססים על TCCD הרבה יותר "גמישים" וצריכים מתח שכמעט כל לוח יכול לספק כדי להגיע לDDR600 .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ראיתי עכשיו בפנדה שהם קיבלו מושקין REDLINE DDR433 שהוא עולה 580 שח. ל512MB . הוא מבוסס על אותם ציפים כמו TWINMOS .

לדעתי זה ממש שווה ... במידה ויש לכם אפשרות לתת Vmem=3,4-3,6v !!!

P.S. 

Eli אתה צריך לדעת מה בדיוק אתה רוצה לקבל . מחתימה שלך הבנתי שאתה עובד ב15X240FSB שנותן 3600MHZ ... בשביל סינכרון 230FSB או DDR480 לא שווה לקנות זיכרונות TCCD . אפילו TWINMOS יתן לך DDR480 2-2-2-5 בסינכרון ב3.3V .

אולי בעתיד הקרוב תרכיב מערכת קירור גז ותרצה לקבל 300FSB+  ... אני לא יודע .

אתה מחליט !

תקשיב הוא נתן תקציב של 500 והוא קיבל זיכרונות של 500 תאמת לא ראיתי מה הוא הציע ישר הסתכלתי על מחיר ויצאתי...

אבל אני לא מבין בן אדם שנותן תקציב של 500 ומביא זיכרונות של 800.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי בכלל שאני רוצה לקנות אותם רק שאלתי עים הם טובים ואני כניראה יקנה של corsair תודה לכולכם אחלה פורום אתםםםםםם :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.