עבור לתוכן

בעיה בהעלאת Server במשחק Rainbow6:Raven Shield

Featured Replies

פורסם

זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connection failed". כך גם בכל שאר המחשבים האחרים המחוברים לHUB ואף שחקן אינטרנט אחר לא מצליח להצטרף לסרבר שלי : ( . יוצא שאני יכולה לשחק בסרבר משלי עם Ping נמוך (0) רק דרך המחשב הראשי שהוא די מעפן למשחק הזה ולא יכול להחזיק הרבה שחקנים. אני לא יודעת בדיוק מה הבעיה... אולי התנגשות כתובות IP או משהו עם הפורטים...בכל מקרה, אם זאת אחת מהבעיות הלא מובנות האלה, אני לא יודעת איך לפתור אף אחת מהן.

* ה-Firewall שמותקן במחשב הראשי תומך ברשת של המחשבים ולא אמור לחסום את ה-IP של המחשבים האחרים.

*יש לי את רשימת הפורטים הנחוצים למשחק. (רק אני לא יודעת איך לפתוח אותם דרך הHUB או משהו).

*יש גם משהו בקשר לסוג החיבור במשחק שניתן לשינוי, ישנן 2 אפשרויות:

1)Use External IP address (you can play throught the Internet).

Use internal IP address (you can play within an intranet or home network(2).

*שכחתי להזכיר שבהתחלה כשהתקנתי את המשחק הופיעה לי ההודעה -

"proxy or firewall detected

your computer's internal ip address is different than its external ip address.

this can be due to a firewall, a NAT or proxy and makes hosting games difficult.

we've automatically selected your externally known (internet) ip address but if you want to play on a LAN you should switch to your internal ip address.

you can change this setting at any time in the ubi.com settings screen".

מה לעשות?מה הבעיה? במה לבחור? ואיך פותחים פורטים? אני מתה כבר לפתוח סרבר משלי ולהזמין שחקנים עם פינג נורמלי : )

תודה . : )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים