עבור לתוכן

בעיית FPS במשחק CSS עם כרטיס מסך 6800GT

Featured Replies

פורסם

*הקפצה*

הבעייה אינה נפתרה וזה מאוד מתסטכל =\

אני לא מבין מה הבעייה יכולה להיות סרקתי ווירוסים עם עוד 3 תוכנות (Kasperski וNod32 וMCAffe)

בבקשהההה

תנסה להריץ גם AdAware (ימצא לך כלמיני דברים שאפילו לא חשבת עליהם, תאמין לי).

ותנסה באמת למחוק את הדרייברים יסודי (כולל Driver Cleaner), ולהתקין מחדש על דף נקי,

לך תדע זה עשוי לעזור :)

פורסם
  • מחבר

אוקי =\

תודה לכולם =)

עכשיו יש לי שתי שאלות

אפשר בבקשה הסבר קצר ולינק לתוכנה שמוחקת את הדרייבר?

ומה זאת אומרת לעדכן את הדרייבר לציפ שלי או משהו כזה =\?

עוד משהו...

נגיד ואני רוצה לפרמט מה הדרך הכי כדאית בשביל שאחרי הפירמוט לא תעשה לעצמך כאב ראש עם כל הדברים שאתה צריך להתקין.

חשבתי פשוט לצרוב על דיסק את כל הקבצי התקנה של תוכנות שאני צריך כמו ICQ ANTI VIRUS וכל מיני דברים שאני חייב..

ובאיזשהי צורה לגבות את כל המשחקים הסרטים וה*ורנו D:

יש דרך יותר טובה?? האא ויש איזה תוכנה אחת שקוראים לה GHOST אפשר הסבר קצת (אני יודע שאני צריך לפנות לפורום תוכנה אבל אני כבר כאן =\)

תודה רבה =}

פורסם

אם יש לך כמה מחיצות על המחשב ("כונן" C, "כונן" D וכו') ויש לך רק מחיצה אחת "פעילה" שזה אומר שאת כל התוכנות והמשחקים אתה מתקין עלייה, כלומר אם התקנת עליה את מערכת ההפעלה שלך (Windows) ואת שאר התוכנות בהן אתה משתמש וגם את המשחקים אתה יכול לעשות את הדבר הבא:

תעביר את כל מה שחשוב לך למחיצה אחרת בהארד דיסק שלך ותפרמט רק את המחיצה ה"פעילה", לרוב האנשים מחלקים את ההארד ככה ש C יתפקד כמחיצה הפעילה עם מערכת ההעפלה והשאר נשאר לאחסון כך שבמקרים לדוגמא כמו שלך הם לא יצתרכו לשבור את הראש בקשר למה לעשות ;)

פורסם

תעביר את כל מה שחשוב לך למחיצה אחרת בהארד דיסק שלך ותפרמט רק את המחיצה ה"פעילה", לרוב האנשים מחלקים את ההארד ככה ש C יתפקד כמחיצה הפעילה עם מערכת ההעפלה והשאר נשאר לאחסון כך שבמקרים לדוגמא כמו שלך הם לא יצתרכו לשבור את הראש בקשר למה לעשות ;)

אצלי זה ככה ^^ וזה אחלה של דבר :)

ומנסיון אישי אני אומר לך שפורמט זה מה שיחזיר לך FPS נורמלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים