פורסם 2005 ביוני 2920 שנים http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitorמה אתם אומרים כדאי?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אתה בטוח?! מצאתי בחנות שהיה בה המכרז של המסך VIEWSONIC בידיעות.. (החנות הראשונה)
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים לי (לאחותי ליתר דיוק :'() יש את המסך הזה , אני עובד איתו כבר שבוע ואני מאוד מאוד מרוצה , למה שלא תלך לראות אותו על אמת ?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר יש מצב, אם אתה אומר שיש לכם את המסך, כמה הוא עלה לך, העיניין הוא שאין לי כמעט אודן מחרים על מסכים, כל מה שאני יודע שמסך דק 17אינצ' מחירו המינימאלי הוא 1400
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים הוא עלה 1650 - במחיר שמצאת אותו זו ממש גניבה , רק תברר אם אין איזה מילכוד עם האחריות .
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מסך מעולה של LGבמחיר הזה תקנה בעיניים עצומות !הוא עולה בטרקלין חשמל 1650 שח בקוסמוס רק אתמול ראיתי ,עולה כ 1800 שחוניראה לי שהעסקה במחיר הזה תתבצע רק במוזמן,שלם וקח
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים הקיצר כדיי לי לקנות את המסך? הקיצר אולי תקרא את חוקי הפורום, ותמנע מדאבל פוסט? תודה.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים המסך שלעצמו איכותי,לא המילה האחרונה מבחינת יציאות וזמן תגובה אבל בכל זאת איכותי,אבל... ופה זה אבל גדול מסך כזה חדש עולה בחנות 1600מאד מוזר שהוא מציע לך אותו ב 1160, יש כמה אפשרויות שכדאי מאד שתבדוק,אפשרות אחת היא שהמסך היה בתצוגה ועכשיו הוא נמכר במחיר מציאה,אפשרות נוספת היא שהמסך עצמו נפגם בדרך לחנות בצורה כזאת שלא פגעה בו מבחינת איכותו אלא שריטה פה שריטה שם על המעמד שלו או דבר דומהודבר אחרון שאולי קרה זה שרק אריזת המוצר פגומה ולא המסך ולמרות שהמסך בסדר גמור חייבים למכור בהנחה,בכל אופן זה מחיר מוזר,תבדוק את זה טוב טוב
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר זאת החנות מהמכרז שהיה לפני שבועים עם המסך דל VIEWSONIC ואמרו לי שם שהיו להם פאשלות עם המסך (הרבה החזרות עקב DEAD PIKSEAL) ועכשיו הם יוצאיך עם מבצע שכזה עמ"נ למצל את גל הנהירה אליהם ובכדי (כנראה)לפצות את האנשים על המסך הקודם...)המוכרת אמרה לי שהאחריות מתחילה מ-5 פיקסלים מתים והלאה וכי זה תקן עולמי, זה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.