פורסם 2005 ביוני 2820 שנים http://www.gunzonline.com אחד המשחקים הכי כייפים ששחקתי בזמן האחרון מישהו פה המליץ לי עכשיו הודות ל Tov_Tov המלך! תורידו ! שחקו! הניק שלי שם הוא שוקי אם בא לכם אולי נרכיב איזה קלאן ישראלי.... המשחק ממש לא כבד ורץ מהר גם על מחשבים לא כל כך חזקים
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים משחק ממש יפה גם אני משחק בו עם כמה חברים שלי...אני רמה 14 כבר עם תראה חדר ISRAEL ב FREE CHANEL 2 הסיסמה היא 1948.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר מישהו יודע אם יש סרברים נוספים למשחק ? כי לפעמים כל ה 4 סרברים שיש שם מלאים
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים Tני לא מצליח להיכנס לסרברים...אחרי שאני רלוחץ להיכנס לסרברץץץזה מעביר למסך אחר של המחשב ונתקע שם..
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים לפעמים אחד הסרברים לא עובד ויש עומס נוראי על שלושת האחרים ומאוד קשה ליכנס (כמו היום ) אבל אין מה לעשות אני לא מכיר עוד סרברים למישחק זאת רק גירסת נסיון (בטא)..
פורסם 2005 ביולי 120 שנים משחק חדרים שאתה פותח חדר ומחכה שיכנסו בסגנון GUNBOUND ...משחק יריות שאתה עולה רמות ויכול לקנות נשקים שונים ובגדים וכו'...
פורסם 2005 ביולי 220 שנים GB .. משחק נחמד אבל נמאס אחרי כמה זמן זה כזה טנקים יצורים כאלה שיורים אחד על השני ומקבלים כסף .. קוניים אייטמס ומשפרים את הכוח שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.