פורסם 2005 ביוני 2820 שנים יש גם את "למה מתכוון שקרן כשהוא אומר לך שהוא שקרן"? נו, תחשבו על זה. OMG IG למה עכשיו? בלילה? ככה לגרום לי לעשות רעש?!? לילה? אני רק עכשו מתחיל ללמוד (ביום חם מידי ) והקרדיט לא מגיע לי אלא לסטס (אתם לא מכירים...) ששולח לי (ולעוד חצי מחלקה) כל מיני שטויות כאלה באופן קבוע... אגב, אני קראתי את זה פעם ראשונה בשלוש לפנות בוקר... המשפט הזה : בעיה : טיסת מבחן עברה בסדר,למעט מגנון הנחיתה האוטומטי.> >פיתרון : מנגנון נחיתה אוטומטי בכלל לא מותקן במטוס הנ"ל. גמר אותי לגמרי... כאילו, הטייס פשוט לחץ על איזה כפתור, נשען אחורה וקיווה להגיע לקרקע?!
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים :lol: פשוט גאוני,קראתי ולא יכולתי להפסיק לצחוק. אכן,המציאות זה הדבר הכי מצחיק שקיים. יש עוד דברים? (אני מדבר על IG)
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים > קצת מהוווי הטיסות האזרחיות...>...חחח קראתי את זה פעם איפשהו לא זוכר איפה... אבל קרע אותי שוב פעםודרך אגב...46.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו? מחר יהיה -8.889 מעלות צלזיוס זה די פשוט
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יוו אחי זה היה גדול "לקחנו לגמד את הפטיש" :lol: "חרקים חיים הוזמנו למלאי" :lol: תביאו עוד כאלה נ.ב לא הבנתי מה האידיוטיות בהודעות האחרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.