עבור לתוכן

עם יש הבדל משמעותי בין הגרסאות בסדרת Performance Series של OCZ?

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם.

האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים?

מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

פורסם

יש מצב ל-BH-5 על ה-Rev2 שלך

http://www.dansdata.com/oczpc3200.htm

לא הצלחתי למצוא לגבי מהדורה 3, אבל לא נראה לי שיש סיכוי שזה גם BH-5, ובד"כ OCZ מחליפים מהדורה כי לציין החלפת צ'יפים

פורסם
  • מחבר

כרגע הוספת הזיכרון לא לוקחת בחשבון OC, כיוון שיש לי בעיה בלוח אם הוא נותן מטחים נמוכים מאוד (1.59-1.60)למעבד בסטוק (נשרף אחד הגשרים בלוח מתחת לתושבת של המעבד), ובגלל זה הוא לא מצליח לעבור את ה181 FSB, אפילו שאני מעלה מתח להמעבד,זיכרון, צ'יפסט.

אבל התיזמונים 2.2.2.5 שהזיכרון והמעבד על סטוק.

ולכן כרגע קניית לוח חדש לא ניראת לי כדאית, אני צריך רק עוד סטיק זיכרון שיהיה דומה, שבמערכת הבאה לא יווצר בעיות תאימות, ובעיות בDC שיכולים לדפוק את יכולת הOC במערכת העתידית.

פורסם

בהנחה שזה אכן BH-5 ישן, הייתי לוקח זכרון מבוסס UTT או BH-5 חדש, זה הכי קרוב שיהיה אל הזכרון שלך

פורסם
  • מחבר

קניתי היום עוד סטיק של OCz 512 MB PC3200 PRO REV 3, והכן התברר שהם לא BH-5, אלה TCC5 של סמסונג.

איך הם בOC, ועם יש בעיה ששתיהם יעבדו ביחד תחת OC, הלוח הוחלף וכן גם הקירור, וה BH5 כבר מראה את יכולותיו עברתי סוף סוף את ה200FSB.

פורסם

ה-TCC5 אוהב מתחים נמוכים ותזמונים משוחררים

ה-BH-5 אוהב מתחים גבוהים ותזמונים הדוקים

לא נראה לי ששילוב ביניהם יגיע לתוצאות גבוהות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים