עבור לתוכן

VECTOR ART. שני עבודות שלי.

Featured Replies

פורסם

תוכנות:

PHOTOSHOP CS1

flash MX

adrianalimavector864x4xs.th.jpg

snirdev12ap.th.jpg

את שני התמונות אפשר לראות בפרופיל שלי ב DA, הקישור בחתימה.

פורסם

סידרתי את הלינקים עבורך ידידי :xyxthumbs:

Adriana_Lima_by_snir.jpg

first_Deviation_by_snir.jpg

נחמד ביותר :) האם עשית עיבוד בפוטושופ של זה ל WATERCOLOR ואז עברת עם זה ב FLASHMX ?

נראה כמו הרבה עבודה אבל נחמד מאוד פשוט מדהים ! :D

פורסם
  • מחבר

,תודה על הסידור.

מוזר, בד"כ זה עובד..

עריכה:

סידרתי גם אני.

בקשר לתמונות- צירתי אותם בפלאש, על בסיס של התמונה המקורית שבחרתי(בשביל הקווים החיצוניים\התנוחה בעיקר), צבעתי בפלאש, ואז העברתי לפוטושופ בשביל לעשות את הצביעה של ההברקות, צל ואור וכאלה.

שום פילטרים לא השתמשתי חוץ מבשער שבתמונה הראשונה, פשוט כי לה הצלחתי ממש לצייר אותו טוב מספיק :), אבל חוץ מזה הכל מצויר.

פורסם

,תודה על הסידור.

מוזר, בד"כ זה עובד..

בקשר לתמונות- צירתי אותם בפלאש, על בסיס של התמונה המקורית שבחרתי(בשביל הקווים החיצוניים\התנוחה בעיקר), צבעתי בפלאש, ואז העברתי לפוטושופ בשביל לעשות את הצביעה של ההברקות, צל ואור וכאלה.

שום פילטרים לא השתמשתי חוץ מבשער שבתמונה הראשונה, פשוט כי לה הצלחתי ממש לצייר אותו טוב מספיק  :), אבל חוץ מזה הכל מצויר.

חביב ביותר, אבל זה לא כזה בעיה זה פשוט השקעה כי לא ציירתי מהראש או משהו.. עשית את זה על בסיס כאילו עברת על הקווים...

ועוד דבר מישהו יכול להזכיר לי מה זה וקטורי ?

פורסם
  • מחבר

חביב ביותר, אבל זה לא כזה בעיה זה פשוט השקעה כי לא ציירתי מהראש או משהו.. עשית את זה על בסיס כאילו עברת על הקווים...

ועוד דבר מישהו יכול להזכיר לי מה זה וקטורי ?

OK, תנסה גם נראה מה יצא...

זה אולי נשמע פשוט אבל אני השקעתי יותר משבוע שלם על עבודה רק על התמונה הראשונה.

זה דורש הרבה דיוק ומיומנות, זה לא "לעבור על הקווים".

רק לדוגמה, ישבתי על השפתיים בתמונה הראשונה יותר מ 3 שעות של עבודה (לא רצוף כמובן), כדי להגיע לכמה שיותר דיוק ואמינות למקור (אדריאנה לימה, פה השפתיים משחקות תפקיד חשוב :-* ).

מה שנכון זה שתמונה מסוג כזה (ספציפי) לא דורשת דימיון ומקוריות (כן, אבל לא הרבה).

התמונה השנייה מצד שני, חוץ מהתנוחה אין שום קשר לתמונה המקורית, הצבעים, הסגנון,הלבוש ואפילו חלקים מהדמות, הכל מהראש.

זה נקרא עיצוב גרפי, זה כמו להגיד שעריכה בפוטושופ של תמונה לא דורשת כישרון כי זה תמונה מוכנה.

יש מבין?

אז אני ישמח אם אתה תנסה גם ותגיד לי מה אתה חושב אחרי.

ווקטוריאני זאת שיטה, של גרפיקה. זה בעצם הכל חישובים של התוכנה הויקטוריינית- נקודה A וB בינהים מחבר קוו לקוו יש פרמטרים כמו צבע עובי וכאלה, הכל מחושב על ידי התוכנה והיא מציגה את זה על המסך, אז בעצם גם יש אין סוף זוום כי התמונה לא בנוייה מפיקסלים מרובעים קבועים מראש כמו בתמונה רגילה.

פורסם

זה קצת יותר קל כשיש tablet...

פורסם
  • מחבר

כן?

מה זה?

אתה מתכוון ללוח?

בפלאש זה לא יכל לעזור.

אבל בפוטושופ זה נחמד מאוד, אבל זה לא משנה כל כך את התוצאה הסופית רק מקל, היה לי אחד לפני שנה.

פורסם

צריך להיות מטורף כדי לצייר עם עכבר (לצבוע אפשר, אבל צריך המון סבלנות)

כשיש לוח עם עט שרגיש ללחץ, זה עולם אחר.

פורסם

או פשוט PAD טוב כמו של גיימרים שכל תזוזה קלה אתה מרגיש ושאתה לא צריך להפעיל הרבה כוח כדי להזיז את העכבר(חשוב בתנועות עדינות).

פורסם

פייי, איזה אומנים יש לנו באתר, overload good job :xyxthumbs: ;D

פורסם

נחמד מאוד!

פורסם

OK, תנסה גם נראה מה יצא...

זה אולי נשמע פשוט אבל אני השקעתי יותר משבוע שלם על עבודה רק על התמונה הראשונה.

רק לדוגמה, ישבתי על השפתיים בתמונה הראשונה יותר מ 3 שעות של עבודה (לא רצוף כמובן), כדי להגיע לכמה שיותר דיוק ואמינות למקור (אדריאנה לימה, פה השפתיים משחקות תפקיד חשוב   :-* ).

מה שנכון זה שתמונה מסוג כזה (ספציפי) לא דורשת דימיון ומקוריות (כן, אבל לא הרבה).

התמונה השנייה מצד שני, חוץ מהתנוחה אין שום קשר לתמונה המקורית, הצבעים, הסגנון,הלבוש ואפילו חלקים מהדמות, הכל מהראש.

זה נקרא עיצוב גרפי, זה כמו להגיד שעריכה בפוטושופ של תמונה לא דורשת כישרון כי זה תמונה מוכנה.

יש מבין?

אז אני ישמח אם אתה תנסה גם ותגיד לי מה אתה חושב אחרי.

ווקטוריאני זאת שיטה, של גרפיקה. זה בעצם הכל חישובים של התוכנה הויקטוריינית- נקודה A וB בינהים מחבר קוו לקוו יש פרמטרים כמו צבע עובי וכאלה, הכל מחושב על ידי התוכנה והיא מציגה את זה על המסך, אז בעצם גם יש אין סוף זוום כי התמונה לא בנוייה מפיקסלים מרובעים קבועים מראש כמו בתמונה רגילה.

לא אמרתי שזה בלי השקעה אבל יותר מ-3 שעות זה קצת מוגזם זה רק שפתיים לא כל הגוף זה לא נראה לי באמת אפשרי...P: ואני לא הולך לנסות את זה כי אותי עריכת תמונות בפוטושופ ובפלאש לא ממש מעניינת ...

נכון התמונה השנייה נראת הרבה יותר מושקעת מבחינת מחשב ודימיון.. ועריכה של תמונה בפוטושופ דורשת כישרון אבל הרבה פחות מליצור הכל מדף לבן...

פורסם
  • מחבר

:P

אני מצייר כבר שנים, ועובד בפוטושופ ומתעסק בוקטורים כבר הרב מאוד זמן.

ואני אומר לך שאין הבדל במידה של מיומנות\כישרון שצריך בשביל כל אחת מהטכניקות האלה, כי אתה מנצל את כל הכישרון והמיומנות שלך בכל מקרה גם בעריכה פשוטה וגם בציור על דף חלק.

ההבדל היחיד הוא שציור על דף יכל להיגמר בשעתיים שלוש, צביעה בפוטושופ יכולה להימשך ימים\שבועות שלמים עד שתרגיש שזה גמור.

עכשיו אתה אומר שאתה בכלל לא עובד עם פוטושופ ולא עם פלאש אז למה אתה בא בזילזול כי זה נראה לך קל?

אם אתה אפילו לא מכיר את הטכניקה.

פורסם

עזוב אחי אל תתיחס מי שאומר שזה נחמד מאוד וכאלה פשוט רואים שהוא אף פעם לא ניסה לעשות את זה אני אישית עשיתי 2 אילוסטרציות שכמובן לא יצאו ממש מוצלחות ומדהימות כמו שיצאו לך בקיצור עבודה מעולה אהבתי יותר את הראשון :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים