עבור לתוכן

המחשב מתנתק+שיתוף כוננים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי

לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת.

הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל

יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס.

למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת)

עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב אומר פשוט לגרור את התיקיה/קבצים לתיקית הקבצים המשותפים, אבל לא נראה לי שאני יעתיק לשם 20 ג'יגה :\

תודה מראש אנשים!

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-\

פורסם
  • מחבר

שמישהו בקשה יעזור לי! הבעיה הזאת ממש מציקה ואין לי מושג איך אפשר לבטל אותה! :s07:

פורסם

1. בעיה מוזרה. גם אני ניתקלתי בבעיות כאלה כשהיתה לי רשת של שלושה מחשבים כאשר מחשב אחד שירת את שניהם (winxp)

תנסה להריץ שוב פעם את אשף הרשת בשני המחשבים ליתר ביטחון, תנסה למחוק את כרטיסי הרשת דרך DEVICE MANAGER (והם יותקנו מחדש אחרי הריסטארט). אם אתה נואש אולי כדאי למסד את הרשת ולעבור לראוטר :).

2. קליק ימני על התיקייה----> לשונית SHARING----> לאפשר שיתוף.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים