פורסם 2005 ביוני 2820 שנים שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי.בתודה,שאולי
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים לדעתי עם ראוטר, אם אין תוכנה כזו בילט-אין בראוטר אי אפשר לעשות את מה שאתה מבקש, בשביל לווסת את רוחב הפס אתה תצטרך מחשב PC בתור ראוטר כדי להעלות לו תוכנה שמווסתת את רוחב הפס.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתה יכול להתקין את התוכנה bandwidth contoller על כל אחד מהמחשביםבסטיקי יש לינק לתוכנה
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתה יכול להתקין את התוכנה bandwidth contoller על כל אחד מהמחשביםבסטיקי יש לינק לתוכנהגם את NETLIMITER הוא יכל להתקין על המחשבים וככה לפתור את הבעייה, כמו שהבנתי הוא רוצה להתקין תוכנה אחת על צומת ברשת שתווסת את רוחב הפס שכל אחד ממחשבים מקבל, הצומת הזו יכולה להיות או ראוטר או PC שמתפקד בתור ראוטר, ועד כמה שאני יודע אי-אפשר להעלות לראוטר חיצוני תוכנה כזו, אז בכדי להשיג את התוצאה הרצוייה מבלי להתקין תוכנה בכל אחד מהמחשבים ברשת (את זה כאמור הוא יכל לעשות גם עם NETLIMITER) הוא יצטרך להשתמש ב-PC ע"מ לממש את הרשת וזה אומר ICS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.