פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מאיפו אפשר לקנות פרספקט? ואיך אני עושה שהחרטיה שלי תיזהר? יעזור לך למצוא את התשובות הנכונות.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר איזה דרמל אתם ממליצים לקנות?משהו מכיר חנות בחול שאפשר לקנות מארזים שעשו להם מודינג מוכנים או חלקים למודינג?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים לגבי הדרמל זה תלוי אם אתה מתכוון לעשות כמה פרוייקטים או רק אחד יש לך את הוולף ואת הדרמל המקורי בהתאמהואני לא חושב שמותר להמליץ על חנויות בפורום
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אין דרמל ב200 שקליש ב400 ככה מקוריויש תחיקווי של וולף עולה 100 שקל במבצע בהום סנטר
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר מה ההבדל בין זה שעולה 400 לזה שעולה 100?משהו מכיר תמונות של דינזאורים או מכוניות בשביל חרטיה על פרספקס?
פורסם 2005 ביולי 220 שנים משהו מכיר תמונות של דינזאורים או מכוניות בשביל חרטיה על פרספקס?לא..., אבל אני בטוח ש-Google מכיר.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מה ההבדל בין זה שעולה 400 לזה שעולה 100?משהו מכיר תמונות של דינזאורים או מכוניות בשביל חרטיה על פרספקס?שזה מקורי ושזה זיוף ושהמקורי הרבה יותר טוב
פורסם 2005 ביולי 320 שנים היה מספר דיונים על "דרמל או וולף".בכולם זה מסתכם בזה:לקנות וולף (או יונדאי) בגלל המחיר, והגימיק. במחיר זול יותר מקבלים גם גמיש, ועוד ראשים.חבל להשקיע הרבה כסף בכלי עבודה שנועד אך ורק למודינג אחד.לקנות דרמל מקורי בגלל שהוא חזק יותר, ועמיד יותר (כשתרגיש את שניהם בידיים תבין).בנוסף, הראשים שאיתם הוא מגיע איכותיים יותר. אם אתה קונה וולף תצטרך לקנות ראשים חדשים. יש המון ראשים בוולף, אבל הם לא שווים הרבה.הראשים שמגיעים עם הדרמל איכותיים וטובים, ולכן תצטרך לקנות ראשים אחרים רק אם אין את מה שאתה מחפש בחבילה שקנית.בנוסף, יש לדרמל שכבה כפולה+כניסת ויציאת אוויר, ולכן הוא מתחמם לאט יותר ותרגיש את זה אחרי יותר זמן עבודה מאשר עם הוולף.עוד סיבות לדרמל מקורי: כשאתה קונה כלי עבודה, אתה לא תמיד יכול לחשוב על זמנים שבהם תשתמש בו. יש לנו כלי עבודה בבית שנראה לי שאף פעם לא השתמשנו בהם, או לפחות לא בשנים האחרונות. ואז מתישהו צריכים אותם, והם שם. כשקניתי דרמל חשבתי "אין סיכוי שאני אשתמש בו למטרה אחרת, סך הכל כלי לדברים עדינים ואומנות". ומאז השתמשנו בו לחיתוכים שונים של דברים בבית, למודינג, לחריטה של משהו שהייתי צריך ודברים קטנים.וסביר להניח שעוד יצא לי להשתמש בו בעתיד.אני הייתי בעל מכשיר יונדאי (שזהה לוולף), ובגלל סידרת תקלות מביכות מצד הום סנטר קיבלתי זיכוי עליו והלכנו על דרמל מקורי. ואני שמח שבחרנו בו.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אני שמח שאתה נהנה איתו כל מה שאמרת נכון בקשר להתחממות ולדחסקיות אז זה עדיין יוצא יותר זול לקנות יונדאי או וולף ולקנות חבילת דיסקיות טובות, בקשר להתחממות הוא מתחמם יותר וזה נכון אז במשך זמן רב של בערך שעה עבודה רצופה עם התנגדות גבוהה קבועה..
פורסם 2005 ביולי 320 שנים גם לי יש עכשיו את הוולףקניתי אותו רק בשביל לעשות תפרויקט שליעכשיו הוא לא חותךאין לי כוח להחליף מברשותאני מעדיף לחסוך למקוריבכל מקרה עם אתה הולך לעשות הרבה דברים עם הדרמל תקנה תמקוריעם פעם ב..... תקנה תוולף הוא יספיק לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.