פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים הדרך הפשוטה לזה היא לקנות נתב שמכיל בתוכו מתג (רוב הנתבים הביתים היום הם ככה) ולחבר ליצאה שלו שקוראים לה wan את המודם עם כבר רשת ישר ואת שני המחשבים היציאות של המתג עם כבר רשת ישר
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מתג לבד לא יודע להתחבר לאינטרנט רק נתב יודע לחייג תבדוק באמת שהנתב שתקנה תומך בחיוג לכבלים
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אוקיי לעבור ספק לא נראה לי כי אני מאוד מרוצה מברק , חוץ מנתב וכבלי רשת יש עוד איזה ציוד ספציפי שצריך ? ואני צריך איזה מדריך לעבוד לפי אם מישהו מכיר , עדיף בעיברית .איך הנתב הזה ?http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=62
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים כרטיסי רשת אבל רוב הסיכוים שיש לך כרטיס רשת אחד בכול המחשבים שאמורים הליות מחוברים והנתב נראה לי בסדר אני לא יודע על שום בעיה איתו אבל מצד שני לא חיפשתי יש לו את כול הדברים שאתה צריך לרשת החיבור מאוד פשוט יש לנתב יצאיה שנועדה לרשת חיצונית במקרה שלך אינטרנט אליה אתה מחבר את המודם ואת שאר המחשבים אתה מחבר לחיבורים האחרים (אני לא יודע איך נראים בו המסכים של ההגדרת חיגן אז אני לא יכול לעזור בזה) אבל זה אמור להיות די פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.