עבור לתוכן

מי יודע בוודאות על איזה צ'יפ מבוסס Kingstone Hyperx pc3200? (זה לא TCCD?)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואו.... זה נשמע לי ממש ממש גרוע מה שאתה אומר פה!!!

לא יכול להיות שKINGSTON עד כדי כך לכלכו.... זה אמור להיות זיכרון איכותי!

מה זאת אומרת שאתה עובד על 200?! זה המינימום שלהם!!! הרי הם בעצמם רושמים שם שהם בדקו אותם על 434 (בהכפלה מן הסתם, אבל עדיין לא 200)

ולגבי המתח - אם רשום 2.5 וולט אז לא ייתכן שזה לא עובד!!! אני מקווה (גם בשבילך) שהבעיה היא בספק שלך....

אני לא מאמין שהם עד כדי כך גרועים, זה זכרונות שעולים בערך 1300 שקל!!!

פורסם

למה אתם מלכלכים? CH5 זיכרון מעולה, שים להם 3.3\3.4V ותיזמונים על 6-2-2-2, ותראה לאן אתה מגיע אני מעריך שעל 3.4V אתה תגיע ל500MHZ בלי בעיה על התיזמונים האלו, אבל אל תעבור את ה3.4, BH5 יותר טובים אבל רק במעט, מכיוון שהם מסוגלים לספוג יותר מתח ומגיעים למהירויות מעט יותר גבוהות...

פורסם
  • מחבר

פווו.... איזו הקלה!!!

כבר התחלתי לחשוש שקניתי איזה זיכרון כמעט ג'נרי באיכות זבל...

השאלה היא באיזה תנאים מותר לי לשים לו מתח כזה? הרי הם אומרים עד 2.8 והמומלץ הוא מקסימום 3.1... השאלה היא איזה קירור כדאי לתת לו אם אני נותן לו 3.3 או 3.4 ואיך בעצם אני אמור בכלל לפקח עליו?! הרי במעבד למשל אני רואה את הטמפ' אז מה עושים פה?

* אני מתכוון לשים ספק של OCZ ואני מקווה שהדיוק במתחים יתן פה משהו ויהיה שווה את הכסף :-)

פורסם

שים מאורר על הזיכרונות 80/120 העיקר שיתן אוויר על הזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

מה סתם לשים עליהם את המאוורר? איך?!

אולי שווה להשקיע בדבר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6225 ?

או שזה סתם גימיק שטוטי... אני לא מתלהב מהאורות וכו' זה פשוט מתלבש טוב על הזכרונות ואת מאוור אני לא יודע בכלל איך להניח!

אגב, אני שוב שואל האם יש דרך לפקח על הזכרונות כי אני לא מבין איך מזהים את הגבול של המתח!!!

פורסם

לא לאלאלאלאל

שיהיה במארז מאוור שיתן אוויר על הזיכרונות..

פורסם
  • מחבר

אה... אז אם אני לוקח מארז Raidman Scorpion שיש לו 2 מאווררים מאחורה, אחד בצד (בחלון), ואיזה 2 מקדימה זה יספיק לדעתך?

ושוב... (בפעם השלישית) איך אני אמור לדעת מה הגבול??? מתי הזיכרון צועק "הצילו! אני עומד להשרף!!!" ?

פורסם

כאשר אתה משתמש במתח גבוה, אתה צריך מאוורר שיזרוק אויר ישירות על הזיכרון

בלי שום קשר למאווררים במארז.

אין גבול רשמי, פשוט אל תגזים עם המתח.

אתה יכול לגעת בזכרונות ולראות אם הם חמים מדי או לא

פורסם

אתה בסה"כ צריך מאוורר פשוט מעל הזכרונות

לא משהו יעודי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים