עבור לתוכן

מחפש טיפים להאצת ה-AZUREUS שלי.

Featured Replies

פורסם

מה?!

מזה פותחת פורטים באלקטל??

גם לי יש את המודם הזה

אז למה יש בו פורטים חסומים?

פורסם

אני עדין מחכה

ותגידו צריך לעדכן את הjava??

פורסם
  • מחבר

תכניס 0.0.0.0 כמקור.

ברגע שאני מכניס את זה הוא לא נותן להוסיף...מה עושים:?

פורסם

אני עדין מחכה

ותגידו צריך לעדכן את הjava??

מה נראה לך שזה צ'אט פה?!

תמתין בסבלנות לתשובה..

וכן, מומלץ מאוד לעדכן את הג'אווה.

פורסם

טוב, מסתבר שלא הבנתי את המצב שלך לאשורו, אתה משתמש באלקטל כ BRIDGE ז"א כניראה ה FIREWALL לא מופעל ואין משמעות לכך שהוא PNP (מה שהתעה אותי מלכתחילה).

בכל מקרה, 0.0.0.0 זה רק לכתובת חיצונית ולא כפי שאמרתי מקודם, אתה אכן צריך כתובת פנימית מדוייקת.

אבל, מכיוון שלא הפכת את המודם שלך לראוטר (חיייגן פנימי + הקצאת כתובות למספר מחשבים + FIREWALL) אז אין זה משנה כלל.

בכל מקרה, תתקין את הגרסה החדשה ביותר של JAVA ואת האחרונה (יצאה אתמול) של אזורוס.

מומלץ גם לעדכן את ה FW של המודם לאחרון, תוכל למצוא אותו באתר של בזק בדף הורדות הדרייברים למטה.

מתנצל על הבלבול.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שהבנתי אני לא צריך להגדיר כלום במודם או שכל פעם שאני מתחבר אני צריך להגדיר את האיי פי הנוכחי?

ולגבי הדרייברים...ישנם 3 גרסאות - איזה מהם להתקין? יש את גרסה 4.2.3 שמופיעה תחת עידכון ויש את הגירסה 4.2.7 שמופיעה תחת שידרוגים.

איזה מהם להתקין?

פורסם

אז לפי מה שהבנתי אני לא צריך להגדיר כלום במודם או שכל פעם שאני מתחבר אני צריך להגדיר את האיי פי הנוכחי?

ולגבי הדרייברים...ישנם 3 גרסאות - איזה מהם להתקין? יש את גרסה 4.2.3 שמופיעה תחת עידכון ויש את הגירסה 4.2.7 שמופיעה תחת שידרוגים.

איזה מהם להתקין?

בעיקרון אתה לא צריך להגדיר כלום, אני מניח אתה מקבל את בריאות הטורנט כירוק.

הגרסה שהמליצו לי בבזק היא הגרסה החדשה ביותר, 4.2.7.

אתה יכול בקלילות להפוך את המודם לראוטר, כך תקבל גם חייגן וגם FIREWALL פנימי.

פורסם
  • מחבר

תראה...היה לי לפני זה את ה- ALCATEL SPEED TOUCH HOME שהפכתי ל-PRO ומאז התחילו לי כל הבעיות בגלל שזה ראוטר וכו'.

וחוצמזה אני לא רואה שום סיבה "לשדרג" לראוטר אם יש לי רק מחשב אחד.(יש יתרונות שאני לא יודע? - חוץ מהחייגן?)

וד"א אני ממש לא מעוניין ב-FIREWALL מכיוון שאז כל תוכנה שמתקינים ודורשת אינטרנט , צריך לפתוח פורטים ואין לי כוח לזה.אני פשוא מצאתי שזה לא שימושי בשבילי אני פשוט משתמש באנטי ווירוס ב-PEER GURADIAN ותוכנות להסרת רוגלות למיניהם.

השאלה שלי הייתה : האם הגירסה החדשה היא "שדרוג" לראוטר כי אם כן אז אני אתקין את הגירסה אחת לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים