פורסם 2002 ביולי 2423 שנים טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים גם אצלי זה מפספס קבצים, אבל הם ממש לא חשובים... לפחות אצלי. אתה יכול לפרט איזה?אצלי זה כל מיני: headsp~1, cyc[somethin]
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים גם אצלי זה מפספס קבצים, אבל הם ממש לא חשובים... לפחות אצלי. אתה יכול לפרט איזה?אצלי זה כל מיני: headsp~1, cyc[somethin]אתה מנסה לעשות שדרוג או התקנה חדשה ? המלצה שלי - לך על התקנה חלקה. ייתכן כי השדרוג לא מצליח בגלל גרסה דפוקה של הווינדוס הנוכחי. נסה לעשות BOOT מהדיסק של WINXP ולבצע התקנה מלאה כולל מחיקה מוחלטת של הדיסק. אולי זה יפתור את הבעיה.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר אני ממש לא זוכר איזה אבל קבצים דיי חשוביםעוד עזרה בבקשה.נ.ב עשיתי התקנה חלקה דרך הבוט של הדיסק והוא עדיין פספס קבצים.נ.ב התקנתי את הוינדוס על fat-32 - אני צריך להתקין על סוג אחר של מחיצה?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אני ממש לא זוכר איזה אבל קבצים דיי חשוביםעוד עזרה בבקשה.נ.ב עשיתי התקנה חלקה דרך הבוט של הדיסק והוא עדיין פספס קבצים.נ.ב התקנתי את הוינדוס על fat-32 - אני צריך להתקין על סוג אחר של מחיצה?נסה לנקות את הסידירום. אולי הוא מלוכלך ולא מצליח לקרוא חלק מהמידע. נסה להחליף דיסק של ווינדוס - אולי שניהם פגומים. נסה להחליף סידירום - אולי הוא נדפק.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר גם אני חשבתי על זה אבל לקנות סידירום חדש רק בגלל שדיסק אחד לא פועל? :-\כול הדיסקים האחרים פועלים בלי בעייה.טוב נו - כנראה נשאר עם ה 98+linux חדשנקווה שהלינוקס יהיה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.