עבור לתוכן

יש לי מארז ANTEC AMG 1080 ונשברה הדלת מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

מי שמכיר את המארז הזה יודע שיש לו בחיבור הציר העליון של הדלת הקדמית מן בריח קפיצי שנותן אפשרות לפרק את הדלת בקלות, והוא נשבר (הבריח הקטן הזה) וכתוצאה מזה אי אפשר להרכיב את הדלת חזרה, למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או אם אי אפשר לתקן אולי לקנות דלת חדשה ? איפה אפשר להשיג דלת כזו ? אולי מישהו פה עשה מודינג למארז כזה ולא משתמש עם הדלת ומוכן למכור לי ? המארז בצבע אפור. אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע !

פורסם

אפשר לשים שם דלת מפרספקס :smile1:

פורסם

תשלח אימייל לפנדה אולי הם יוכלו להשיג לך רק דלת במחיר סביר.

פורסם

גם לי נישברה הדלת, אז קיבנתי משהו חזק ביותר, אני אחפש מצלמה ואצלם את זה...(הבריח שדיברת עליו הוא העליון או התחתון?)

פורסם
  • מחבר

העליון. בחלק התחתון אין בריח יש חור שנכנס לתוך הפין של הפנל.

אם מישהו יסביר לי איך להעלות תמונה אני יביא תמונה שמראה בדיוק מה נשבר.

פורסם

ok....אני שמתי שם שתי דבלים (ככה קוראים להם? האלה שהברגים ניכנסים אליהם) בדיוק המידה של הבריח...והדבקתי אותם שם...ועכשיו אציר ניכנס לאחד מהם...

פורסם
  • מחבר

דבק סופר גלו יוכל להדביק לי את זה חזק מספיק ?

איך מעלים תמונות ?

פורסם

אני גם השתפמשתי בסופר גלו, ואם אתה כבר מתקן את הבריח, אז תחליף את הציר התחתון לבורג (כי גם הציר התחתון נישבר לי...)

פורסם
  • מחבר

אתה לא הבנת מה נשבר לי. מה שנשבר זה לא הפינים שמחזיקים את הדלת אל חלק מהדלת עצמה בחור למעלה יש חתיכת פלסטיק קטנה וקפיצית שנותנת אופציה לפירוק הדלת והיא נשברה לא הפין עצמו.

פורסם

בוא אלי למסנג'ר תשלח לי את התמונה, אני יעלה אותה בשבילך וננסה לעזור לך הלאה.

יהיה הרבה יותר קל אם נראה על מה אנחנו מדברים.

aviran27@walla.com

פורסם

הנה התמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הבנתם מה נשבר ? יש חור בדלת למעלה (איפה שמסומן) שם הדלת מחוברת למארז, עכשיו הקטע שזה ל חור שלם אלא חצי ירח שמשלים אתו עוד חצי עיגול וכך זה סוגר על הפין עכשיו החלק הזה נשבר מהדלת מה שאומר שהציר העליון של הדלת הלך השאלה אם דבק סופר גלו יחזיק כזה דבר כי ממש אין בשר בחיבור של החתיכת פלסטיק הזו לדלת.

פורסם

לא חושב שסופר גלו יחזיק, אבל לא עולה לי רעיון אחר...

פורסם

תביא עוד תמונות

של הדלת מפורקת (הציר למעלה)

ושל הציר למעלה במארז

כי ככה רק מי שיש לו או ראה מארז כזה יכול לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים