פורסם 2005 ביוני 2620 שנים לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים הציורים ברמה ממש ממש גבוה ללא ספק, וגם העבודה עם פוטושופ ברמה מעולה (!). אבל הדמויות עצמם.... :-\ הם ממש (ממש) מוזרות אבל שוב- עבודה ברמה מאוד גבוה, כל הכבוד עברתי בתיקייה שלך, אהבתי את weirdragon, dragon wings ואת boga
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר הציורים ברמה ממש ממש גבוה ללא ספק, וגם העבודה עם פוטושופ ברמה מעולה (!). אבל הדמויות עצמם.... :-\ הם ממש (ממש) מוזרות אבל שוב- עבודה ברמה מאוד גבוה, כל הכבוד תודה ואני לא נעלב שאתה אומר לי שזה מוזר, רוב הדמיות שלי הם פרי דימיוני אני אוהב לצייר דברים מוזרים, מצחיקים, ולפעמים מזעזעים - זה מיוחד וכיף להסתכל על זה אגב צפיתי בעבודה שלך ב DEVART, הייתי אומר שליטה מקסימאלית בווקטורים
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים התרשמתי מאוד. כולם נעשו בעיפרון וצבעים או שהיה גם התערבות בחלקם בפוטו או תוכנה אחרת ?
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אני משתמש בפוטושופ רק כפאנל צבעים. כל הצביעה היא לא אפקטים של תכונה אלא גוונים שאני עושה לבד עם המברשת.שזה ממש כמו ציור רק על גבי המחשב. ולמשל החייזר שזה ממש רישום, הוא כולו נעשה במחשב בעזרת עט אלטקרוני שמציירים איתו.. ככה מוזיז את העכבר כפי שהעט זז על הפד.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מוזר ראתי את התמונה הראשונה בפורום אחר לפני איזה שנה...בכל מקרה עבודות יפות (אפילו אם הם לא שלך)... ;D
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר מוזר ראתי את התמונה הראשונה בפורום אחר לפני איזה שנה... בכל מקרה עבודות יפות (אפילו אם הם לא שלך)... ;D אתה בא לצחוק עליי ולקרוא לי גנב זכויות ? זה ציור שלי תאמין - או לא. אבל אני לא צריך להוכיח כלום לאנשים כמוך. אני שונא שאנשים אומרים את זה..ובטוחים שיש לאנשים אחרים אינטרס לגנוב עבודות וציורים של אחרים ראית את זה לפני שנה ? זה ציור שעשיתי לפני מספר חודשים, נתעלם מהתגובה שלך. ורק כדי להסיר את חמת הספק ואולי תבין שהאופציה היחידה שראית את זה ב DEVART לא מזמן או כנראה ראית משהו אחר והזיכרון שלך לקוי:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.