פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר אמממ .. איזה שעה וחצי בערך .. אבל זה הלך די חלק סך הכול זה די קל למדל גלגל בסך הכול חוץ מהמעצור דיסק הכול שם משוכפל יש לי 3 שנים ניסיון
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יפה . אבל הדיסק אצלך מבריק, זה לא הגיוני כל כך, הוא צריך להיות שחור קצת ולא מבריק. וזה עניין של טעם אבל אני מעדיף מגנזיום רגיל לא מבריק, . בכל זאת יפה מאוד.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מתוך הכירות עם הדבר האמיתי הדיסק נראה מעט צהבהב (דיסק קרמי) וטקסטורה שלו היא יותר כמו אלומיניום מוברש. ואם תוכל לעשות את הקליפר (המעצור עצמו) בצבע שונה יהיה עדיף - כי לא רואים אותו דרך החריצים של הגלגל. אבל בסך הכל עבודה מדהימה (לי אין אונם ניסיון עם גרפיקה) - אבל נראה מדהים
פורסם 2005 ביולי 720 שנים הדיסק ניראה יפה מדי לא ניראה אמיתי כאילו זה של מכונית צעצוע ולא אמיתית תחשוב על זה ניראה מדהים מת ללמוד איך עושים דברים כאלה מישו יודע איפה יש קורסים באזור ראשון?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אנו נשמח אם תרשום פה מקומות בהם ניתן ללמוד גרפיקה תלת מימדית ברחבי הארץ בצורה מקצועית
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר ואללה מצטער אחי .. אבל אני מעדיף שלא מיכוון שזה יכנס בקרוב לתיק עבודות (למטרה כלכלית) ולפורטפליו ולכן אני מעדיף שלא .. מקווה שאתה מבין.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אבל לא הבנתי מה הקשר כל עוד אני נותן לך קרידיט על העבודה??כי תיק עבודות רציני נשאר סגור ככה זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.