עבור לתוכן

רשת אלחוטית ל-5 מחשבים בין 3 קומות...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה לראוטר וכרטיסי רשת אלחוטית לרשת של 5 מחשבים. הבעיה היא המיקום של המחשבים: הראוטר ימוקם בקומת הכניסה, באותה הקומה ממוקם מחשב נוסף בממ"ד, בקומה העליונה יש שלושה מחשבים ובמרתף עוד מחשב. המרחק בין הראוטר לכל מחשב לא עולה על 10 מטרים, כשהמחשב בממ"ד מרוחק פחות מ-5 מטרים מהראוטר, אבל בכל זאת השידור צריך לעבור דרך רצפה/תקרה ולא רק קיר.

הרכיבים יקנו בארצות הברית כך שאפשר להתייחס למבחר שקיים שם.

יש המלצות?

אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור?

תודה לעוזרים,

עמרי

פורסם

לפי הפירוט שלך, תידרש כאן רשת משולבת - חוטית ואלחוטית.

לפי מה שאני הייתי עושה - קנה ראוטר חוטי איכותי (3COM, DLINK וחבריהם, ואפילו אפשר אדימקס חוטי... למרות שהייתי בודק מה יש עוד בארה"ב) ונק' גישה אלחוטית איכותית.

את המחשב בממ"ד ובמקלט תחבר באופן חוטי.

העבר חוט לקומה השלישית ואליו תחבר את נקודת הגישה האלחוטית.

ככה המרכז האלחוטי שלך יהיה איפה שהוא אמור להיות - באותה הקומה ולא בהפרש של 3 קומות, המרכז - הראוטר החוטי- יוכל לשבת בנק' הכניסה ואליו יוכל להתחבר האינטרנט, ויש לך רשת יעילה (ומגניבה עלי להוסיף :)).

מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את הרעיון המקורי שלך, אני חייב למצוא פתרון ללא חיווט נראה, ויתכן שיהיה אפשר להעביר חוטי רשת בתשתית חוטי הטלפון (YES העבירו את החוטים שלהם כך). אם זה אפשרי זה בהחלט פתרון מצוין. אם לא - אין אפשרות כלל להתבסס על תשתית אלחוטית בלבד?

פורסם

אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור?

ארון החשמל קרוב לוודאי יפריע בגלל ההשראה החשמלית הגבוהה יחסית שתהיה שם. מומלץ לשים את הראוטר במרחק של לפחות חצי מטר מהקיר, וכמה שיותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לחשוב על רשת על גבי קווי החשמל.

הנה ביקורת שפורסמה באתר

לפי מה שאני יודע נוצרת בעיה כאשר לא כל המחשבים נמצאים על אותה פאזה, אצלנו יש 3, אז אי אפשר להתקין כזו רשת. בנוסף, היא גם איטית ויקרה יותר משאר הרשתות.

פורסם

אז כדאי להתחיל לברר על פתרון אלחוטי כנראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים