פורסם 2005 ביוני 2620 שנים החוט חשמל שאחראי לריסטרט (ומתחבר ללוח) במחשב שלי נדפק, מאיפה אפשר לקנות דבר כזה?באופן כללי, האם מקבלים חוט כזה עם הלוח או שמקבלים חוט כזה עם המארז?כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר אממ אחד הפינים שמתחבר לכפתור ניתק מהכפתור, צריך הלחמה.יש לך דוגמא לאתר של חנות אלק'?תודה.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר בכל מקרה אם תקנה חוט חדש תצטרך להלחים אותו לבד למה? צד אחד מתחבר ללוח, צד שני יש בו את הקוביה של הריסטרט שרק צריך לחבר אותה למקום של הכפתור, וזה נתפס עם הפלסטיקים. ד"א יש דרך לעשות ריסטרט למחשב דרך הלוח?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים ד"א יש דרך לעשות ריסטרט למחשב דרך הלוח? כן, לקצר את 2 הפינים בלוח האם שאליו מתחבר החיבור של הריסט.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר אממ בבאר שבע .... לא נראה לי שאנחנו קרובים (השערה)אני אלך ואבדוק בחנויות מחשבים באזור (Ivory,KSP וכו') אולי יש להם.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים כל חוט חשמל יתאים.ולא עדיף להלחים את מה שיש לך כבר ? הרי אתה צריך להלחים רק קצה אחד של החוט, ואם תשיג חוט כזה חדש תצטרך להלחים את שני הקצוות
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר כל חוט חשמל יתאים.ולא עדיף להלחים את מה שיש לך כבר ? הרי אתה צריך להלחים רק קצה אחד של החוט, ואם תשיג חוט כזה חדש תצטרך להלחים את שני הקצוותאני מתכוון ממש לקנות את החוט מוכן, צד אחד מתחבר ללוח, צד שני קוביה שלוחצים עליה.בכל מקרה תודה לכולם אני אבדוק בKSP ובאייבורי.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים תשאל בכל חנות אולי יש להם מארז ישן שהם יכולים להוציא ממנו את החוט ולמכור לך, או להיות פחות מניאקים ולתת לך אותו בחינםככה קניתי תושבת לגוף קירור של המעבד- הורד מלוח ישן .ומכרו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.