עבור לתוכן

מעוניין לעצב את המחשב שלי עם שטויות של תאורה אז רציתי לשאול אם UV זה רק סגול?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לעצב את המחשב שלי בשטויות של מנורות UV והלוח אם שלי רגיש לקרינת הUV אז האם סגול זה הצבע היחיד שיש לקרינת הUV?

פורסם

עריכה:

טעות שלי ההסבר מופיע בהודעה של VATOS LOCOS

פורסם

מה? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?   :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

UV = ultra violet

ובעברית - "על סגול"

UV הוא סגול וגם אם תתאמץ חזק חזק לא תצליח לשנות את הצבע שלו, כי אם הוא לא סגול הוא לא UV  :kopfpatsch:

הייתי מציע לך לפתוח אנציקלופדיה לפני שאתה מטעה אנשים בצורה כזאת בדבר בסיסי שכזה!

פורסם

התאורה תמיד תיהיה סגלגלה, האביזר שזוהר יכול להיות בכל מיני צבעים.

פורסם
  • מחבר

לי אומרים שאם זה לא סגול זה לא UV עכשיו אני נכנס לאתרים של לדים מאווררים ונורות וכתוב שיש אפילו ירוק שעובד עם קרנית הUV

חוץ מזה זה נכון שהתאורה סגלגלה אבל כתוב שלא רק סגול אל גם ירוק יכול להיות UV

פורסם

התאורה תמיד תיהיה סגלגלה, האביזר שזוהר יכול להיות בכל מיני צבעים.

לזה התכוונתי...פשוט לא ידעתי איך להסביר את זה...

פורסם

uv -זה רק יכול להיות סגול

אולי הצבע של המאורר שנפגש עם קרני היו וי נהיה ירוק

או שהמאורר ירוק בכלל

פורסם

הקטודה תתן אור אולטרה סגול, כל דבר פלורוסנטי יהיה מואר כתוצאה מכך.

אתה יכול גם תמיד להשיג צבע פלורוסנטי ולכסות כל דבר (כמאט) שתרצה כדי שיאיר.

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנתם אני מדבר על התאורה עצמה כמו נגיד ירוק שהוא בעצמו UV לא מדבר על אביזר אלא אם כן כמו שאמרתם שאני אקח מנורה סגולת UV ואשים עליה נייר צלופן ירוק אבל זה לא יהיה יפה ירוק וסגול ביחד

פורסם

אם לא הבנתם אני מדבר על התאורה עצמה כמו נגיד ירוק שהוא בעצמו UV לא מדבר על אביזר אלא אם כן כמו שאמרתם שאני אקח מנורה סגולת UV ואשים עליה נייר צלופן ירוק אבל זה לא יהיה יפה ירוק וסגול ביחד

UV זה אולטרה סגול, קטודת אור צבעוני היא לא UV, ככה שאין קטודת UV ירוקה, ואין קטודה ירוקה שהיא UV.

גם אם תשים צלופן על קטודת UV אתה לא תקבל אור ירוק, מכוון שהתאורה שקטודת UV מפיצה היא חלשה, ומה שנראה לעין זה בעיקר האביזר הזוהר ולא האור עצמו.

בנוסף לזה אם תסתיר את ה"תאורה" של הUV עם צלופן, אתה תקטין בצורה משמעותית את המרחק שהUV משפיע.

פורסם
  • מחבר

וכמה וואט מנורה כזאת אוכלת כי אני רוצה שהיא תהיה קצת חזקה או שאתה ממליץ לי בכלל לקנות 2 נורות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים