עבור לתוכן

דילמה בקניית משחק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם ב-4 לא יצא לי לשחק, אבל הבנתי שהוא ממש גרוע לעומת 3. השקיעו בגרפיקה וויותרו על המשחקיות. יש גם לקנות את 4 ב-100 שקל, אבל אם כבר אני מעדיף את שני ההמשכים.

פורסם

DIABLO2 ללא ספק

אחד מהמשחקים הכי טובים שאי פעם קניתי

ללא ספק...

לא רק שהוא מהנה-הוא מגוון,הוא ענקי,הוא ממכר,הוא פשוט אדיר.

אם זה לא מספיק לך-המשחק גם נהנה מעלילה מצויינת,ומסרטונים מדהימים..[לפחות לזמנו]

זה אחד מהמשחקים היחידים,שקניתי ב1999,ואני עד היום ממשיך וחוזר לשחק במשחק...כי הוא פשוט לא מזדקן עם השנים.

פורסם

זה באמת ההבדל בין הירוס לדיאבלו בהירוס אחרי זמן מסוים(ארוך איזה שנתיים שלוש) נמאס לך לשחק בו אבל בדיאבלו לא יכול להימאס לך

זה הגאונות שבו ששום משחק לדעתי ל א הצליח לעשות כל כל טוב(אינ מדבר רק על הזאנר)

פורסם

אני חייב להזהיר אותך שהגרפיקה בדיאבלו 2 יכולה להיות מפחידה לפעמים (1999 אתה יודע), רק אם אתה אוהב משחקי תפקידים ויש לך המון זמן פנוי קח את זה.

Heroes 3 אני חרשתי מספיק, בהחלט הכותר הטוב ביותר שיצא (עם WOG זה בכלל כיף יותר).

אבל אם תקנה Heroes 3 תקבל בדיוק מה שיש בגירסאות הפרוצות, לעומת זאת בדיאבלו 2 תקבל גם כניסה ל Bnet שזה שווה (אני שחקן Warcraft מושבע).

פורסם

בתקציב של 100 שקל יש לך גם את warcraft3 שזה אחד ממשחקי האסטרטגיה בזמן אמת הכי טובים!

וכמובן שאם אתה קונה אותו אתה תוכל להיכנס לbnet, ותאמין לי זה מוסיף עוד מאות שעות משחק (לי יש לפחות 300+ שעות משחק בwc3 בbnet, ואני לא צוחק...), ועוד שאחרי זה אם יהיה לך מתישהו עוד 100 ש"ח בערך (נראה לי שפחות, כי אני לא זוכר מחירים), אתה תוכל לקנות את ההרחבה שלו שהיא אחד מההרחבות הכי טובות שיצאו אי פעם למשחק, יש בה כמות תוכן שלא תבייש כל משחק אחר בשוק!

וכמובן שאיתו באה עוד חוויה של bnet, כיוון שיש שחקנים אחרים וכל המשחק הוא שונה (יחידות חדשות ושינויים ביחידות הקיימות).

רק דבר אחד, מההודעה הראשונה של בת'רד הזה.. אפשר לחשוב שאתה מתבייש בקניית משחק מקורי - זה מטופש.

אניחושב שמי שמוריד משחקים צריך להתבייש.

פורסם

באמת החלטה קשה בחרת..

אני יותר אוהב את HEROES אני חורש על המשחק הזה..

אני לפעמים משחק עם חברים שלי וזה ממש כיף.

דיאבלו 2 משחק טוב באמת.

אבל לפני שאתה קונה אותו תקרא ביקורות וסתם תראה תמונות כי זה בכלל לא דומה ל HEROES.

אבל באמת החלטה קשה שניהם משחקים טובים :xyxthumbs:

אה אם תקנה את דיאבלו 2 אתה תוכל לשחק ב בטאל-נט אה אז שווה לך :D

פורסם
  • מחבר

רק דבר אחד, מההודעה הראשונה של בת'רד הזה.. אפשר לחשוב שאתה מתבייש בקניית משחק מקורי - זה מטופש.

אניחושב שמי שמוריד משחקים צריך להתבייש.

אתה יודע, אנשים לא מבינים למה לקנות משחקים שאפשר להוריד אותם. אבל אתה עוד יותר לא תבין אותי שאני אגיד לך שאני גם מעדיף להוריד משחקים (נו, זה בחינם :-X) מאשר לקנות, ושכן הורדתי גם משחקים, אבל גם קניתי מאידך. אני בוחר מה לקנות ומה להוריד, משיקולים אישיים. (עזוב, מה זה משנה?)

RaViD, חשבתי שדיאבלו 2 יצא בערך ב-2001 ככה, לא? לא חשבתי שזה היה לפני 6 שנים. :P

aquarius, גם אחרי 5 שנים (אפילו שהירוס יצא לפני 6, השגתי אותו לפני 5), לא נמאס לי לשחק בהירוס 3 ;)

פורסם

א. אני חושב שמי שמוריד משחקים הוא חלאת אדם

ב.אתה מיוחד

פורסם

אני לא זוכר מתי יצא דיאבלו 2, פשוט אחד אמר כאן שזה מ 1999 אז אני מאמין לו...

ובקשר להורדת משחקים, הורדתי כמות אדירה כל כך של משחקים שאני לא יכול לנחש בקירוב אפילו.

וכל המדינה מורידה משחקים, אני בטוח שגם אתה אז אל תכעס כל-כך... ואם אתה כן, אז לא ממש אכפת לי :P.

למה שיהיה אכפת לי שחברה מאי שם בחו"ל תרוויח עוד כמה שקלים?!

פורסם

אמור להיות לך אכפת כי אז היא תוכל להשקיע פחות בפיתוח המשק הבא וככה אתה פחות תהנה ככה שאתב דופק את עצמך(בוא לא ניגרר לנושא הזה אני מתכוון לפתוח סקר על זה

פורסם

לדעתי תקנה HEROES אולי אני מהיחידים אבל לא ממש אהבתי את DIABLO כאילו למה אתם כל כך מתלהבים מהמשחק הזה? נכון זה פתח דלתות להרבה משחק RPG אבל בכל זאת מה כל כך מיוחד בו? :nixweiss:

פורסם

אני לא חושב שמישהו יכול להסביר (הרבה ק'וראים לזה גורם האיקס כי פשוט לא יודעים מהו)

(מצטער על ההיעדרות הקטנה מהפורום הייתה תקלה טכנית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים