פורסם 2005 ביוני 2520 שנים שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160* Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below* Adjustable headband for a perfect fit* Adjustable, bendable and pivotable microphone makesthe voice more clear and increases comfort and flexibility* Noise-canceling microphone provides high speech clarityand voice recognition by filtering out noise around you* With the in-line volume control and microphone muteswitch, keep sound at the right level or have a sideconversation in privacy* Equipped with a single-sided extra thick cable formaximum robustnessTechnical dataHeadphonesFrequency response .............. 15 23,000 HzImpedance............................... 16 ΩSound pressure....................... 114 dBCable length............................ 3 m / 10 ftConnector plug ....................... 2 x 3.5mm for PC/LaptopMicrophoneFrequency response ............... 80 Hz 15,000 HzPick-up pattern....................... Uni-directionalSensitivity .............................. -38 dBImpedance............................... ~2 kΩCompatibility .......................... With virtually any sound cardAccessories Included:* Microphone windscreenOptional:* Replacement leatherette headband pad* Replacement ear cushion* Developed for and with leadingprofessional eSport Gamers* Open air speaker system, like thatof Sennheiser open headphones,provide the ultimate pc gamingsound, as close to real life as it gets* XXL padded ear caps for extremecomfort, even after all night gamingsessionsלבין האוזניות של Icemat Audio - SiberiaTechnical info:HEADPHONE:Frequency resp: 18-28.000 HzImpedance: 40 OhmSPL@1kHz, 1V rms: 99 - 104dBCable length: 1,0+1,8=2,8m.Jack: 3,5 mm. + 6,3 mm. converter.MICROPHONE:Frequency Response: 80-15.000 HzPick-up pattern: Sensitive uni-directional1V/P@1kHz: -38dBויש עוד דגם שמזה דיי ירדתי אבל בכל זאת :Sennheiser PC150Frequency Response: 18Hz - 22,000HzNominal Impedance: 32 ohmsSensitivity: 114 dB SPLConnector: 2 x 3.5mmMicrophone Type: Uni-directionalMicrophone Impedance: 2k ohmsMicrophone Frequency Response: 80Hz - 15,000 Hz מה הכי כדאי לי??אני שוב יציין שהאוזניות הם לצורכי גיימינג במיווווחחדדד ואני חושב שסראונד זה חשוב בשביל שתדע בדיוק איפה היריבים אבל לא יודע =\אז בבקשה עזרה. תודה מראש D:
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים עדיף לך לתת לנו את התקציב שלך וכך נוכל לתת לך עזרה בבחירת האוזניות, בלי שום קשר המפרט הטכני של האוזניות לא אומר כלום על יכולתיו ואיכותיו אני ממליץ לך ללכת לשמוע את האוזניות שאתה רוצה לקנות, או לפחות לשמוע ביקורות רבות וטובות לפני...
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר בעיקרון אני קונה בארצות הברית אבל תראו התקציב בארץ הוא עד 400-450בחו"ל הוא 100$ אבל הבעייה היא שאני חייב חנות פיסית בניו יורק =\ ההורים שלי לא מרשים להביא לי תכרטיס אשראי..תודה מראש D:נ.ב סופסוף מישהו הגיב ^^
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים לך לB&H בניו יורק(זה חנות ממשית) קנה שמה את הסנהייזר 280 פרו הוא תותח(אני שונא לחזור על עצמי)
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אין ספק ש280 פרו יכול להתאים לך, אבל ההיתי ממלית לך לבדוק אץ הסוני V6 גם מומלצות מאד.בקשר לחנות, אם אני לא טועה זאת חנות יהודית והיא מאד יקרה.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים הוא אמר עד מאה דולר ויש שמה במאה דולר את האוזניות האלה שאי אפשר להגיד שהם לא טובות ואיפה יש מחיר יותר נמוך מזה בניו יורק?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אפשר להשיג 280 ב100$? O_Oאיפה?ו*אל* תקנה headset, תקנה אוזניות איכותיות והדסט פשוט בשביל המיקרופון או מיקרופון שולחני נפרד.אם אתה לא הולך ללאנים בכלל תקנה מיקרופון שולחני, אם כן תקנה הדסט פשוט ושים סביב הצוואר (ואת האוזניות על האוזניים)
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=240764&is=REG&addedTroughType=search http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=310786&is=REG&addedTroughType=search בשני צבעים גם
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים במחיר כזה יש לך אפשרות ללכת גם על ה-GRADO SR60 או SR80. אני לא יודע איך ה-60 ביחס לסנהייזר 280P אבל אני יודע שה-80 בהחלט אוזניות טובות שרבים משבחים.עריכה: אופס לא שמתי לב שאתה מדבר לצורכי גיימניג, אז אולי הסנהייזר מעט עדיפות במקרה זה, או שאם ההורים שלך היו מרשים לך להזמין מחו"ל הייתי ממליץ לך על ה-AUDIO-TECHNICA אבל איך שהבנתי שזה לא ממש אפשרי...
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים האודיוטכניקה לא יהיו טובים במשחקים והגארדו יותר טובים מהסנסהייזר רק בבאס אבל בשאר הסקאלה הסנסהייזר עולות עליהם
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר אפשר להשיג 280 ב100$? O_Oאיפה?ו*אל* תקנה headset, תקנה אוזניות איכותיות והדסט פשוט בשביל המיקרופון או מיקרופון שולחני נפרד.אם אתה לא הולך ללאנים בכלל תקנה מיקרופון שולחני, אם כן תקנה הדסט פשוט ושים סביב הצוואר (ואת האוזניות על האוזניים)לא ממש הבנתי מה אתה אומר בקשר למיקרופון =\וכן אני הולך ללאנים ואני לא רוצה לקנות מיקרופון שולחני כי זה לא יהיה לי נוח =\הדבר היחידי שעכשיו מרתיע אותי מלקנות את ה280 הוא שהאוזניות הללו הם למוזיקה בעיקרון ויש אוזניות אחרות שקצת יותר זולות או באותו מחיר שנועדו במיוחד למשחקים שזה בעיקר הבקשה שלי =\אלה אם כן גם ה280 נועדו בשביל משחקים.תודה.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הם לא נועדו במיוחד למשחקים אבל מה שטוב בהם שהם טובות בכל הסקאלה ואין איתם שום בעיה של המיד או הבאס מה לפעמים יש באזניות רק למשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.